Kötnél magán egészségbiztosítást? (szülés miatt)
Van most egy jó lehetőség, és érdekelne, hogy hány leendő kismama érdeklődik. A lényeg: egészségbiztosítási szerződést kell kötni amiben a 4 választható csomagtól és az alany korától függ a havidíj ami kb 2000től max 10000ig terjed. Amit kap érte az ember: szülésre a csomagtól függően minimum 50E ft max 1millió 150E ft.De fizet betegségek korházi kezelések csontörés után is stb...
Szóval várom a véleményeket.
Csak a szülés miatt nem kötnék újat vagy még egyet. De ha esetleg jobb csomagot tud ajánlani (élet- és baleset biztosítás, megtakarítási résszel, közösen a férjemmel) akkor meggondolnám.
Egyébként a biztosítók nagy része nem fizet a terhességgel és a szüléssel kapcsolatos dolgokra, komplikációkra, műtétekre.
Ez fizet a szülésért is, és az azalatt kórházban töltött napok után is, plusz külön azért ha császár volt és ha az volt akkor még külön van felépülési pénz is, így jön össze a legmagasabb összeg az az 1 millió Ft felletti pénz úgy, hogy az egy éves befizetés 110.000FT.
Szóval mindenre, és szerintem ez nagyon megéri annak pl aki babát tervez.
Akkor sajnos ti nagyon rossz helyen vagytok, én biztosítozok egy ideje és most kötünk azzal a céggel szerződést akinek ez a betegbiztije van.
Kedves uccsó csak jobban tudom én, aki ezzel foglalkozik hogy mit fizet és mit nem... És ez nem életbiztosítás, hanem egészség illetve pontosabban betegbiztosítás, a korházi napokat valóban a 3.naptól fizetik de visszamenőleg megkapod arra a 3 napra is.
A kérdésem arra irányul, hogy vannak-e erre érdeklődők, mivel nálam most nem aktuális a szülés, de ha ezt tudom akkor mielőtt szültem biztos kötök egyet. A kérdés az, hogy én vagyok elfogult vagy ez mindenkinek illetve a többségnek tetszik-e?
De köszönöm a válaszokat és mindenkit megnyuktatok, hogy van ilyen pénzügyi termék.
Mi gondolkoztunk rajta, de pont azért nem kötöttünk, mert nem érte volna meg. Pedig magánkórházba járok. Inkább kifizetjük majd a szülést normálisan.
Talán annak éri meg, ha a munkahelye fizeti utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!