Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kötnél magán egészségbiztosítá...

Kötnél magán egészségbiztosítást? (szülés miatt)

Figyelt kérdés

Van most egy jó lehetőség, és érdekelne, hogy hány leendő kismama érdeklődik. A lényeg: egészségbiztosítási szerződést kell kötni amiben a 4 választható csomagtól és az alany korától függ a havidíj ami kb 2000től max 10000ig terjed. Amit kap érte az ember: szülésre a csomagtól függően minimum 50E ft max 1millió 150E ft.De fizet betegségek korházi kezelések csontörés után is stb...

Szóval várom a véleményeket.

2010. dec. 6. 20:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Csak a szülés miatt nem kötnék újat vagy még egyet. De ha esetleg jobb csomagot tud ajánlani (élet- és baleset biztosítás, megtakarítási résszel, közösen a férjemmel) akkor meggondolnám.

Egyébként a biztosítók nagy része nem fizet a terhességgel és a szüléssel kapcsolatos dolgokra, komplikációkra, műtétekre.

2010. dec. 6. 20:42
 2/23 A kérdező kommentje:

Ez fizet a szülésért is, és az azalatt kórházban töltött napok után is, plusz külön azért ha császár volt és ha az volt akkor még külön van felépülési pénz is, így jön össze a legmagasabb összeg az az 1 millió Ft felletti pénz úgy, hogy az egy éves befizetés 110.000FT.

Szóval mindenre, és szerintem ez nagyon megéri annak pl aki babát tervez.

2010. dec. 6. 20:49
 3/23 anonim ***** válasza:
Nekem van több életbiztosításom, de mindenhol ki van kötve, hogy szülés esetén csak akkor térít, ha a kötéstől eltelt két év. Utána kell nézni minden apró részletnek, de így elsőre nem hangzik rosszul.
2010. dec. 6. 22:02
 4/23 anonim ***** válasza:
Én is érdeklődtem, de nincs olyan biztosítás ami fizet a szülésre, mivel az nem baleset, hanem egy előre tervezett gyermekvállalás. Kórházban eltöltött napok után is csak akkor fizet, ha x napot meghaladóan vagy kórhàzban, de általában 3-5 nap után hazaengednek, így arra sem fizet! Ha ez így menne, mindenki kötne:)
2010. dec. 6. 22:18
 5/23 A kérdező kommentje:

Akkor sajnos ti nagyon rossz helyen vagytok, én biztosítozok egy ideje és most kötünk azzal a céggel szerződést akinek ez a betegbiztije van.

Kedves uccsó csak jobban tudom én, aki ezzel foglalkozik hogy mit fizet és mit nem... És ez nem életbiztosítás, hanem egészség illetve pontosabban betegbiztosítás, a korházi napokat valóban a 3.naptól fizetik de visszamenőleg megkapod arra a 3 napra is.

A kérdésem arra irányul, hogy vannak-e erre érdeklődők, mivel nálam most nem aktuális a szülés, de ha ezt tudom akkor mielőtt szültem biztos kötök egyet. A kérdés az, hogy én vagyok elfogult vagy ez mindenkinek illetve a többségnek tetszik-e?

De köszönöm a válaszokat és mindenkit megnyuktatok, hogy van ilyen pénzügyi termék.

2010. dec. 6. 22:54
 6/23 A kérdező kommentje:
bocs már késő van: megnyugtatok :S
2010. dec. 6. 22:56
 7/23 A kérdező kommentje:
Amúgy ha valamelyikőtöket esetleg érdeklik a konkrétumok írjatok privit.
2010. dec. 6. 22:57
 8/23 anonim ***** válasza:
36%
Ez az oldal nem arra való, hogy itt fogj ügyfeleket!
2010. dec. 7. 05:05
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is megköthető, ha már megfogant a baba? Nincs várakozási idő? Mert akkor lehet, hogy érdekelne a téma.
2010. dec. 7. 06:21
 10/23 anonim ***** válasza:

Mi gondolkoztunk rajta, de pont azért nem kötöttünk, mert nem érte volna meg. Pedig magánkórházba járok. Inkább kifizetjük majd a szülést normálisan.

Talán annak éri meg, ha a munkahelye fizeti utána.

2010. dec. 7. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!