Kötnél magán egészségbiztosítást? (szülés miatt)
Van most egy jó lehetőség, és érdekelne, hogy hány leendő kismama érdeklődik. A lényeg: egészségbiztosítási szerződést kell kötni amiben a 4 választható csomagtól és az alany korától függ a havidíj ami kb 2000től max 10000ig terjed. Amit kap érte az ember: szülésre a csomagtól függően minimum 50E ft max 1millió 150E ft.De fizet betegségek korházi kezelések csontörés után is stb...
Szóval várom a véleményeket.

Szia!
engem érdekelne ez az ügy. Nem tudok neked írni privit, írnál?
KÖszi
Nem itt akarok ügyfeleket fogni, de akit érdekel annak nyilván elmondom mik a feltételek stb.
Sajnos ez az egy kikötés van, hogy babafogantatás előtt kell megkötni,tehát a próbálkozás előtt érdemes.
Várakozási idő az nincs megkötöd és már fizetheted is.
Nem éri meg? Nem tudom te milyen ajánlatot és kitől kértél de ez megéri. Akkor ha minden rendben a szüléssel nincs műtét nem tartanak benn csak 3 napig és a minimális csomagot választod stb akkor is majd a dupláját kapod vissza az egy éves díjnak szülés után.

Na te agyoniskolázott uccsó légy kedves a beszólásod előtt fél órával írodott válaszomat elolvasni.
Köszi

Még annyi, hogy ez az idő 1-2 év a fogantatás előtt. Ne gondold hogy megkötöd hétfőn és a gyerek megfogan szerdán majd kötnek veled ilyet. Nyilván a válaszom erre terjedt ki.
Agyoniskolázott voltam.

Én csak megkérdeztem, bocs, mindenkitől, nem kell érdeklődni, csak gondoltam nagy segítség lehet.
De ha itt mindenki jobban tudja, hogy mire fizet meg mire nem és hogy mikor kell megkötni, akkor mélységesmély elnézést mégegyszer mindenkitől, nem tudtam hogy mindenki ennyire ismeri ezt a konkrét biztosítást. Ráadásul ilyen tévinformációkkal.
Egyébként főleg erre voltam kiváncsi: a hozzáállásokra és gratulálok egy két kedves és érdeklődő válaszon kívűl csak a begyöpösödött más biztosítokban egyszer csalódott betanult szövegeket kaptam vissza(ilyen nincs nem fizet ez kell az kell hozzá).
Akinek jó egy sz@r lakás vagy élet vagy betegbizti azon minek próbáljon meg segíteni az ember???? Csak azt nem értem, akkor az ilyen emberek általában véve minek panaszkodnak.
És bocs mégegyszer, amiért ez a munkám és jobban tudom a feltételeket. Jahhh vagyis nem, mert itt a kedves uccsók között író általam agyoniskolázottnak titulált kommentáló biztosan jobban tudja, higgyen neki, aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!