Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 10/20-kor volt fájásom és...

10/20-kor volt fájásom és most 12/00-kor is! A derekam nagyon fáj, a hangulatom nagyon rossz a babám alig mocorog! Ezek sürüsödhetnek még ma?

Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok! Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 18. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem még várhatsz, majd ha 30 percenként jön akkor már lehet valami. De addig is pihenj, ne csinálj semmit.

Fájdalommentes szülést kívánok neked

2009. jan. 18. 12:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon hosszú ídő, ez még szerintem csak jósló. És ne akarj szülni 37 hetesen, ez nem jó a babának! Amíg lehet, maradjon bent.

A rosszkedved az időtől lehet, mocsok egy nap van... a babám is nyomi:-) (7 hós)

Ha fájást érzel, ülj be egy kellemesen meleg kád vízbe (ne forróba) fél órára. Ha jóslóid vannak, el fognak mulni.

Nekem óránkénti fájásokkal kezdődött, 4 órán át, majd 3 órán át 20 percesekkel, majd 7-8 percesekkel szülésig, ami még 15 óra volt.

2009. jan. 18. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi semmi baj nem lesz ha 37 hetesen szülsz. Nekem azt mondta a dokim, hogy még jobb is lenne ha hamarabb születne (37-40 hét között), mert kisebb súlyú lenne, könnyebb lenne megszülni, ezidő alatt már csak a súlya gyarapszik, mindene ki van fejlődve.

Könnyű szülést kívánok!

2009. jan. 18. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A babának tökéletesen jó,ha megszületik.A lényeg,h betöltött 36.hét után szülessen.Ha jönni akar,hát jöjjön!Könnyű szülést.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 18. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
én is 37 hétre szültem pont 3.25dkg-val nem lett baj, de mi van veled????
2009. jan. 19. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!