Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most is úgy működik a szülés,...

Most is úgy működik a szülés, hogy elkérik az árát?

Figyelt kérdés

Az első gyerkőcömet 4,5 éve szültem, akkor a dokival megbeszéltük már az elején, hogy mi az "árfolyam".

Most még csak 5 hetes vagyok, és érdekelne, hogy mire számítsak, amikor elmegyek a dokihoz?

2009. jan. 17. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Ha fogadott orvosod van, akkor általában az orvosi vizsgálat tízszeresét szokás adni. Ha 5000-ért vizsgál, akkor 50.000 forintot.
2009. jan. 17. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Dokija válogatja.

Mivel a magánrendelésen ott hagytam/hagyok némi pénzt, soha nem került szóba, hogy mennyi.

Anno adtam 10 v. 15 ezret.

Majd elválik, hogy most kap-e és ha igen, mennyit.

Egyébként ha már valaki megérdemli, hogy pénzt kapjon, akkor az inkább a szülésznő.

Kicsit túlzásnak tartom egyébként, amikor 50-100 ezreket adnak a dokiknak.

2009. jan. 17. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem akkor 50e-t kért a doki. Mondjuk, úgymond megérdemelte, mert ott volt végig. Már rég lejárt a műszakja, amikor meglett a baba. Akkor nem nagyon változott az összeg. Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 17. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha magánrendelésre mész,(és a legtöbb helyen csak így válalnak)akkor egy teljes vizsgálat 10-12 000 ft.Ezt havi szinten értem.Tudom mert én 12 hetesen kerestem orvost, és legalább 6 kórházat összejártúnk a párommal.Végűl a máv kórházba kötöttem ki ott találtam egy aranyos fiatal doktornőt.(én mindenképpen női orvost akartam)Itt minden tb alapján működik,úgy hogy ez semmibe sem kerül,és ennek a doktornőnek nincs is magánrendelése.ÉN nem tudnék havi szinten ennyi pénzt erre kiadni+ a szülésért,60- 80 ezer -ft-ot.Éppen elégaz úti költség ,mert vidékről járúnk fel.Most vagyok 35 hetes,és már alig várom,hogy megszülessen.
2009. jan. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!