Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésetek milyen élményként...

Szülésetek milyen élményként maradt meg bennetek? Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
Bár igenis nagyon jó élmény egy szülés, inkább úgy kérdezném, hogy van, akinek negatív élmény volt a szülés?
2010. dec. 3. 12:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
szia! ismet en vagyok a korhazbol:) hat egesz nap nyuzsogtek korulottem, keso este volt, a baba aludt, minden lenyugodott, es mivel a telefonomon van elofizeteses net ezert iwiwen es facebookon megirogattam a nepnek a johirt, megneztem itt a friss kerdeseket es aludtam:) igen szerencsesnek erzem magam, konnyu szules volt, elotte ki is aludtam magam, nem faradtan indultam neki, es igy gatvedelemmel, szules utan 1 oraval minden gond nelkul maszkaltam, zuhany, stb:) kivanok mindenkinek konnyu es szerencses szulest ! udv, Balazs anyukaja :)
2011. jan. 12. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!