Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésetek milyen élményként...

Szülésetek milyen élményként maradt meg bennetek? Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
Bár igenis nagyon jó élmény egy szülés, inkább úgy kérdezném, hogy van, akinek negatív élmény volt a szülés?
2010. dec. 3. 12:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó élményként maradt meg mind a szülés mind a kórházban töltött napok, pedig lett volna okom negatívnak lenni.
2010. dec. 3. 12:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindkettő pozitív, a másodikra viszont inkább gondolok, mint az elsőre, ott már tudtam ,hogy mi fog történni, nem voltam megrémülve. Mind a kettő természetes szülés volt, fájdalomcsillapítás nélkül. Az első 3,5 órán keresztül tartott, a második mindössze 1,5 órás volt, pedig a baba pont fél kilóval volt nehezebb. Sérülés, rossz emlék egyiknél sem alakult ki. Mázli.
2010. dec. 3. 12:46
 3/21 anonim ***** válasza:
67%

+++++ nagyon is pozitiv volt +++++

alig várom hogy újra átélhessem. Bár kicsit keserédes mert valami végetér de egy teljesen más egy új kezdődik. Első babánál lesz az ember szülő a párból meg család de a többedik baba is lehet szerintem ugyanolyan jó... akkor már tudod mire számithatsz. Nem olyan új minden.

2010. dec. 3. 12:48
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

a "legeslegpozitívabb" élmény az Életemben a SZűlésem volt..

Világra hozni egy kis Életet,aki Belőlünk,a mi szerelmünkből született. Egy Csoda ez. Még csak egy szűlésem volt(természetesen Apás),ami 1,5 óra volt az egész,érzéstelenítés nélkül:-) szuper volt igy:-) persze h voltak nagy fájások,amiket átéltem,de az semmiség a Kisbabánk első megöleléséhez képest...

2010. dec. 3. 12:49
 5/21 anonim ***** válasza:

Csakis pozitív!!

Kétszer is.

Bár én is úgy vagyok, hogy inkább a második. Az első után voltak komplikációk, de maga a szülés ott is pozitív élmény volt. Másodiknál meg már nagyjából tudod, mi lesz, egész másként éled meg.

2010. dec. 3. 12:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen pozitív:)
2010. dec. 3. 13:17
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
pozitív. Kibújt a manó, mondtam páromnak, hogy jöhet a következő:) Pedig szakadtam is belülről.
2010. dec. 3. 13:21
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szülés, se nem pozítív, se nem nagítv

2x indított szülés, 2x nagy baba, szakadtam, varrtak, vért kaptam...

Mind a kettő előtt paráztam, 9 év volt a különbség.

2010. dec. 3. 13:24
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon keményen megküzdöttem, 15 óra vajudás, és két és fél órán át probáltam kinyomni, de sajna nem jött ki! Igy császár lett a vége. Mikor kitoltak mentem volna ujra vissza! Ha az anyagiak engednék, és lenne idegem felnevelni őket, állandó jelleggel szülnék!!! Nagyon csodálatos az egész...A legszebb dolog amit egy ember átélhet! Egy apa számára is és egy anya számára is!

Teljes pozitiv élmény+++++++

2010. dec. 3. 13:43
 10/21 A kérdező kommentje:

bennem is pozitív, mindkétszer, annyira meghitt, annyira jó volt mind a kettő szülés, gyors egyszerű, nem is fájt annyira.... imádtam.

nemrég szült a barátnőm, ahogy mesélte milyen volt, egyfolytában csak az járt a fejemben, hogy milyen irigy vagyok rá, és hogy én is újra szülni akarok!!! :-)

apával rá is álltunk a témára!

:-)

Legszebb, legcsodálatosabb élmény volt, szinte felfoghatalanul szép hogy egy új életet ad az ember. Én nagyon örülök, hogy nőnek születtem és hogy képes vagyok erre. :-)

2010. dec. 3. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!