Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésetek milyen élményként...

Szülésetek milyen élményként maradt meg bennetek? Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
Bár igenis nagyon jó élmény egy szülés, inkább úgy kérdezném, hogy van, akinek negatív élmény volt a szülés?
2010. dec. 3. 12:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én vagyok a kivétel.

A terhességet sem szerettem, a szülés pedig negatív élmény volt. Illetve nem is annyira a szülés, hanem az, hogy a méhlepény nem jött ki sehogy sem, aztán egyszer csak elöntött a vér, leesett a cukrom, a vérnyomásom, én meg csak arra emlékszem, hogy rohannak velem a műtőbe. Aztán a férjem mesélte, hogy mentősök jöttek

defibrillátorral...

2010. dec. 3. 15:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt jó élmény...
2010. dec. 3. 18:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Negatív. :(

Nagyon rossz és hosszú volt a vajúdás is, és sajna császár lett, hát annak sem örültem...

De utána már minden perc szép volt a babával!

Várandós pedig még sokszor lennék, az isteni volt. Nem volt panaszom, és jó volt látni, ahogy a pocakban fejlődik egy kisbaba.

2010. dec. 3. 18:57
 14/21 anonim ***** válasza:

A lányommal pozitív.

Az ikrekkel, hát se ez se az. Nem volt jó, de rossz sem. Mindkét esetben simán, gyorsan szültem.

2010. dec. 3. 22:04
 15/21 anonim ***** válasza:

2szer szültem, mindkettő pozitív élmény volt, akármennyire is fájt. Szívesen átélném még:)

Volt egy 21.hetes szülésem is, na az negatív volt:(

2010. dec. 4. 14:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Majdnem ottmaradtam a szülőágyon, szóval elég negatív, a gyerekem egyke marad emiatt.
2010. dec. 6. 01:11
 17/21 A kérdező kommentje:

jaj- a negatívakat nagyon sajnálom!

Sajnos tényleg előfordul, hogy nem úgy alakul a szülés, ahogy az mindenkinek jó lenne. De remélem a pici baba mindenkit kárpótolt mindenért.

2010. dec. 6. 14:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sokszor hozzáállás kérdése, hogyan éled meg. 4-szer szültem,mind a négy nagyon-nagyon pozitív élmény. Pedig a negyediknél lett volna okom másként érezni: Indított szülés, végig oxitocin, mert cukorbeteg vagyok. Most várom az ötödiket, remélem vele is így fogok érezni.
2010. dec. 7. 08:45
 19/21 anonim ***** válasza:
szia!en most epp a korhazbol irok neked. 06:34-kor szuletett meg elso babam Balazs, es nagyon,nagyon pozitiv elmeny:]atadtam magam a fajasoknak,igy nem is fajaskent eltem meg, teljesen jo volt es nagyon nyugis a picim,szepen alszik most is, a gatvedelmem is sikerult, barmikor ismetelnek:]
2011. jan. 9. 22:56
 20/21 A kérdező kommentje:

Szívből gratulálok a Balázs babához!

Hát hallod, nem vagy semmi, ha már ott a kórházban netezel, akkor tényleg jól lehetsz, és nem lehetett nehéz a szülésed! :-) Örülök neki, és mégegyszer nagyon gratulálok, sok boldogságot kivánok a kisfiadhoz!

:-)

Örülök, hogy vannak ilyen vagány kismamák is itt!

:-)

2011. jan. 10. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!