Szülésetek milyen élményként maradt meg bennetek? Pozitív vagy negatív?
Akkor én vagyok a kivétel.
A terhességet sem szerettem, a szülés pedig negatív élmény volt. Illetve nem is annyira a szülés, hanem az, hogy a méhlepény nem jött ki sehogy sem, aztán egyszer csak elöntött a vér, leesett a cukrom, a vérnyomásom, én meg csak arra emlékszem, hogy rohannak velem a műtőbe. Aztán a férjem mesélte, hogy mentősök jöttek
defibrillátorral...
Negatív. :(
Nagyon rossz és hosszú volt a vajúdás is, és sajna császár lett, hát annak sem örültem...
De utána már minden perc szép volt a babával!
Várandós pedig még sokszor lennék, az isteni volt. Nem volt panaszom, és jó volt látni, ahogy a pocakban fejlődik egy kisbaba.
A lányommal pozitív.
Az ikrekkel, hát se ez se az. Nem volt jó, de rossz sem. Mindkét esetben simán, gyorsan szültem.
2szer szültem, mindkettő pozitív élmény volt, akármennyire is fájt. Szívesen átélném még:)
Volt egy 21.hetes szülésem is, na az negatív volt:(
jaj- a negatívakat nagyon sajnálom!
Sajnos tényleg előfordul, hogy nem úgy alakul a szülés, ahogy az mindenkinek jó lenne. De remélem a pici baba mindenkit kárpótolt mindenért.
Szívből gratulálok a Balázs babához!
Hát hallod, nem vagy semmi, ha már ott a kórházban netezel, akkor tényleg jól lehetsz, és nem lehetett nehéz a szülésed! :-) Örülök neki, és mégegyszer nagyon gratulálok, sok boldogságot kivánok a kisfiadhoz!
:-)
Örülök, hogy vannak ilyen vagány kismamák is itt!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!