Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Január végére kiírt kismamák...

Január végére kiírt kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tünetei vannak? Dokitok szerint mennyi időtök van még?
2009. jan. 17. 16:30
 1/6 A kérdező kommentje:
24-re vagyok kiírva, és már nagyon mennék. Szerdán voltam nst-n a doki meg is vizsgált azt mondta, megrövidült a méhnyakam, és a méhszájam is fel van puhulva. Rendszeresen vannak jóslóim, van hogy 1-2 óráig is (de gyengén) utána abba marad mintha kettévágták volna. A nyákdugó csütörtök óta szépen megyeget, vagyis remélem ez! (ilyen kocsonyás, fehéres színű, kb. akkora darab mint a hüvelykujjon a köröm, kicsit nyilalás kíséretében távozik) azóta erősebben jönnek a görcsök is. Tiszta hulla vagyok! Aludni nem nagyon tudok! Lent piszkosul nyom, főleg a hólyagom. Szóval nehézkes már! :-)
2009. jan. 17. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is 24-re vagyok kiírva, én is mennék már, én is szerdán voltam orvosnál, nekem is azt mondta, megrövidült a méhnyak, s hogy ha tippelnie kellene, 20-át mondana... Jó lenne! :) Nekem 25-én megindítják, ha addig nem akar a kisfiam magától érvényesülni :) Remélem erre nem kerül sor és 20-án tényleg elindulunk szülni :) Boldog utsó napokat kettesben a pároddal!!!! (már ha első baba...)
2009. jan. 17. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!szintén 24.ére vagyok kiírva!a nyákdugó már hétfő óta kis részekban távozgat!Én utoljára 3 hete voltam dokinál akkor azt mondta hogy a méhnyak erősen megvan rövidülve,de akkor még zárt voltam,hétfön megyek ismét,remélem már nyitva vagyok,Nst meg semmi fájást nem mutat,ott pénteken voltam,de hétfön oda is megyek!Semmi joslóm nincs!De remélem már tényleg nem kell sokat várnom!nem szeretném ha ugy kéne inditani!Minden jót!Hajrá már tényleg csak napok kérdése...
2009. jan. 17. 17:56
 4/6 anonim válasza:
100%
Én jan. 25-ére vagyok kiírva, a 34. héttől már 2110-re nyitva vagyok. Múlt kedden azt mondta az orvosom, hogy múlt szombatra meglesz a kislányom, aztán semmi... Most kedden azt mondta, sokat nyíltam, csütörtökre valószínű megszületik. Ma szombat van, és még egyben vagyok. Jóslóim már lassan 2 hete vannak, a védőnőm szerint az első jóslótól számított 2 héten belül meg szoktak születni a babák. Remélem az enyém is hamarosan megérkezik. Éjszakánként alig bírok aludni, mert nem találok megfelelő pozíciót. Sok sikert és kitartást Nektek!
2009. jan. 17. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jan.26-ra vagyok kiírva,és azt hiszem szerencsém van.Még semmi fájás,keményedés,de a méhszájam már el van simulva.Doki szerint mindjárt kipottyan,olyan közel van,de jövő hét végéig ígérte. Csak ritkán mozdul úgy,hogy valamit nyom,az éjszakákat is végigalszom.Bár nagyon fáradékony vagyok,már mindenben akadályoz ez az óriás pocak!!!Szeretnék én is túllenni rajta,remélem szerda körül meglesz.Remélem könnyű és gyors szülés lesz, úgy mint a terhesség,komplikáció-mentes!!

Mindenkinek ezt kívánom,és kitartás az utolsó napokra!!!Szép hónapok voltak...

2009. jan. 18. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 31-re vagyok kiírva. Eddig semmit sem érzek.

Keményedés az van, de más nem igazán. Semmi jele, hogy ki akarna bújni, pedig már nagyon várjuk! A méhszájam zárt, a lepény I. fokban érett.

Úgyhogy szerintem mi kihúzzuk a kiírt időpontig...

2010. jan. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!