kórházban elvilegj obb a szülés mint otthon bár van aki otthon legtöben kórházban szülnek jobbk örülmények közöt de van olyan kevés% kismama-k akik szülni menek és útközben a kocsiban folyik el magzatviz beindul
2010. dec. 2. 18:34
13/25 anonim válasza:
Kórház
Mi mindketten ottmaradtunk volna, ha nem kórházban lettünk volna!
2010. dec. 2. 21:07
14/25 anonim válasza:
3 gyermeket szültem már,de eszemben sem jutott soha hogy otthon szüljek.nekem biztonságod ad,hogy hozzáértők vannak körülöttem.
és mostanában,hogy felkapott a téma elgondolkodtam ezen.és valahogy nem tudom elképzelni,hogy a nappaliban a kanapén vagy a hálószobában szülnék,az ágyon nejlon,hogy ne ázzon át,a másik szobában meg a 2 kicsi....és olyanok mint a méhlepény elásása,is én foglalkozzam...
Kórház!
2010. dec. 2. 21:57
15/25 anonim válasza:
Faros lányom volt, téraránytalanság lépett fel, vagyis na, nem fellépett, hanem az volt.
Ha otthon kezdek el szülni, gyerekkel a hasamban temetnek el.
Tehát csak a kórház az ok...ott is lehet baj, de kevesebb mint otthon...és engem az sem nyugtat,hogy mert nyugat...:)
2010. dec. 2. 22:27
16/25 anonim válasza:
Csak is kórház.
2010. dec. 3. 06:03
17/25 anonim válasza:
Kórházban szültem, szerintem a szülésnél fontos, hogy bababarát kórházban szüljön az ember. Ma már sok helyen elérhető a szépen berendezett vajúdó-szülőszoba, bent lehetnek a családtagok, szülés után rögtön mellre teszik a kisbabát, elérhetőek alapítványi szobák (külön díj ellenében), a nap 24 órájában ott lehet a baba az anyukájával, rugalmas a látogatási idő, és mindez ingyen, ehhez nem kell magánkórházba menni, csak az 1 vagy 2 ágyas elhelyezést kell megfizetni, de lehet 4 ágyasban is az ember, ha az megfelel neki. Ha már ilyen lehetőségek vannak, akkor én inkább a kórházi szülést választom. Egyébként a kórházból is haza lehet menni szülés után saját felelősségre, ha jól tudom, már ha valaki nagyon nem akar kórházi napokat.
2010. dec. 3. 08:07
18/25 anonim válasza:
Én mind a 4 gyerekemet kórházban szültem.
A kórház mellett voksolok!
2010. dec. 3. 09:44
19/25 anonim válasza:
Kórház...ha nem ott szültem volna már agyvérzéssel én is,és a gyerek is el volna temetve. :(
2010. dec. 3. 10:43
20/25 anonim válasza:
mindenképp kórház.Az otthon szülőknek miért nem felelnek meg az alternatív szülőszobák?Szülésznőt orvost a legtöbb helyen lehet választani,égetheti az illatgyertyáit ott is.Na meg hogy én ássam el a méhlepényt,több mint morbid.Én az otthon szülést egy sznob hobórtnak tartom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!