Mi a véleményetek? Egész nap veletek legyen a baba a kórházban vagy 3óránként vigyék be?
Velem első nap nem volt velem csak keveset, mert császároztak, de másnap már végig velem volt, pedig nem volt könnyű felkelni. Kivihettem volna, de nekem nagyon jó volt hogy ott volt velem egész nap. Éjjelre kivitték, akkor nem volt velem, így pihenni is tudtam.
De ez attól is függ hol szülsz, és hogy viszonyulnak a dolgokhoz. Gratulálok a kis pocaklakóhoz!
Velem volt és nem bántam meg.
Első nap még hozták-vitték mert inkubátorban volt.
Igaz, 3 óránként hozták, de aludt és nem tudtam megszoptatni, felkeltettem, de nem evett.
Egy napig tiszta ideg voltam, a gyerekem nem evett semmit, gondolom bent cukrosvizesték.
Alig vártam hogy másnap behozzák végre és evett igény szerint.
Így én azt tanácsolom hogy legyen veled.
Mindkétszer Kistarcsán szültem, ott csak akkor vitték el, ha oltást kapott vagy egyéb vizsgálat miatt. Amikor fürödni mentünk, vagy ilyesmi, be lehetett adni a csecsemősöknek ( de nagyon szájhúzogatva vették be őket mindig egyébként).
Ha este szültél akkor megkérdezték első éjjel hogy veled legyen-e, de egyébként ott voltak a babák non-stop (6 ágyas kórterem, soha nem volt egy percnyi csend sem)
én nem bántam, zavart volna ha nincs velem, biztos túlzottan aggódtam volna hogy mi lehet vele...
egyébként babarát hozzáállás ide vagy oda, volt olyan baba amit jól megtömtek cukrosvízzel aztán nesze neked szoptatás. Szóval nekem jó volt így, a többi babától úgyse lehetett volna pihenni. Az elsőnél a 4 nap alatt ha 5 órát aludtam összesen lehet hogy sokat mondok. A másodiknál kicsivel többet, kerek 8 órát sikerült összesen aludnom a kh-i bentlét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!