Védönőtöknek adtatok valamit a szülés utáni család látogatáson?
Figyelt kérdés
Gondolok itt valami ajándék kosárra,vagy bonbonra.2010. nov. 29. 21:08
11/17 anonim válasza:
Én adtam egy doboz csokit neki,nem tudtam,hogy szoktak e ilyenkor adni valamit,és ez volt itthon.Beraktam egy ajándékszatyorba,és kész...
12/17 anonim válasza:
Nem.
De karácsony előtt sütünk neki mézeskalácsot és viszünk.
13/17 anonim válasza:
Nem adtam még soha semmit, de most gondolkozom, mert pont karácsony előtt jön... Nagyon kedves, segítőkész, jókat beszélgetünk mindig, valami jelképes apróságra gondoltam. Talán egy bonbont adunk neki, vagy nem tudom.
De csak azért, mert maximálisan meg vagyok vele elégedve, már lassan 2 éve vagyunk kapcsolatban.
16/17 anonim válasza:
Nem, minek. Én igazából örülnék, ha nem jönne... Sajnos nem lehet megválasztani, és az enyém egy kelekótya, 50-es nő, aki arra se emlékszik, 2 mondattal ezelőtt mit mondtam.... Semmi értelme így az egésznek!
17/17 anonim válasza:
Nem ...
a 4.en lakunk, de valahogy vizet sem szokott kapni szegény...
De ha a régi maradt volna (elköltöztünk közben), neki biztos adtam volna még üdítőt is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!