Szülés után mindenképpen adni kell pénzt az orvosnak? Ha nem fogadott akkor is?
Akkor nem kell, csak akkor szoktak, ha valamiért nagyon elégedettek voltak vele. Vagy ha probléma volt szülés közben és nagyon jól megoldotta vagy ilyesmi.
Nekem fogadott sokim volt, de annyira meg voltam elégedve a szülésznővel, aki 8 órát velem volt a 18ból, hogy neki is adtam. Ő nem akarta elfogadni, de azért odaadtam.
sajnos azt hallom, hogy elvárják, de ez a te döntésed. annak alapján, mennyire foglalkozott veled.
bár hallottam olyat is, aki ügyeletesként nem fogad el pénzt, merthát ez a dolga. csak ilyen kevés van.
Én nem fogadhattam meg a nőgyógyászom, mert ő nem volt a megfogadható 3 szülésorvos között, de olyan szerencsém volt, hogy ő volt az ügyletes, mikor szültem. Szuper volt minden.
Pénzt nem adtam, de 6 hetes kontrollon vittem neki egy ajándékcsomagot, nem olyan gagyi kosarasat amit készen lehet kapni, hanem én válogattam össze minőségi termékeket (bor, extra csoki, kávé, tea stb). Szerintem örült neki, de láttam rajta, hogy nem várta volne el ezt sem, kicsit zavarban is volt. Lehet, hogy a pénzel megsértettem volna...
szóval szerintem ezt orvosa válogatja...
Szia
Tavaly májusban szültem a fiamat és ügyeletben én nem adtam pénzt senkinek sem!
Szerintem ez a dolguk!
Január 13ra vagyok kiírva és szintén ügyeletben fogok szülni és szintén nem fogok adni semmit senkinek!
Neki ez a szakmája és kötelessége ellátni és engem 1 doki ne azért lásson el mert pénzt kapott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!