Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A bábakoktél nem veszélyes az...

A bábakoktél nem veszélyes az alkohol tartalma miatt?

Figyelt kérdés
Ha tényleg binditja a szülést, az alkohol hatása mennyi idő alatt mulik el a szervezetből,elég ciki lenne a dokinak bevallani hogy piáltam:)
2009. jan. 14. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
A pálesz szagát elveszi a narancslé (asszem az van benne nem?)
2009. jan. 14. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A szagát elveszi, de a hatását nem, egyébként nem hinném, hogy akkor, akkora mennyiség káros hatással lenne a babára. Inkább a mama szédül meg tőle, esetleg hányik vagy valami. Engem személy szerint a ricinusolaj aggaszt belőle jobban. Erős hashajtó, és tudomásom szerint ha nem hőkezelt, lehetnek benne mérgező anyagok is. Aztán egy hányás-hasmenés kombináció kell még a vajúdás mellé.
2009. jan. 14. 18:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen az van benne.Akkor azt mondod nem lehet érezni mert elnyomja a gyümilé? Én egy kortytól is fejre állok hát még 0.5dc-től?
2009. jan. 14. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
hűha ezt én nem hallottam, csak le van hőkezelve ha már gyógyszertárban árulják:)
2009. jan. 14. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: nem biztos. Egyrészt mert pontosan a mérgező anyagok okozzák az erős hasmenést belőle (hashajtónak adják) másrészt mert leginkább külső használatra ajánlott (haj és körömápolás).
2009. jan. 14. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Úr Isten!Nem hittem hogy vannak olyan anyák akik ilyen butaságokat isznak a szülés beindítása érdekében!!!!Abba nem gondolt még senki bele, hogy miért nem így indítja a doki be a szülést??Szerintetek ez olyan egészséges??Mi van akkor ha ezt megissza valaki, és mondjuk (nem is tudja, de) allergiás a ricinusra??Akkor hip-hopp jönnek az allergiás tünetek.Nehéz légzés, dagadás, hányás , hasmenés.És nem hiszem hogy így lehet szülni.Szerintem nem éri meg veszélyeztetni a magam, és a baba életét ilyen butaságokkal!!!!
2009. jan. 14. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mindig is szorulással küzdöttem, vagy kétszer ittam éhgymorra 0,5 dl ricinust, de semmi hatása nem volt.
2009. jan. 15. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:
41%
Utolsónak: mert bizonyára már gyakorlatilag nem volt bélflórád az előző okos kezelések eredményeképpen. Annyira felelőtlenek az orvosok, kiírnak egy csomó gyógyszert-gyógynövényt, ami pillanatszerűen megoldja a problémát, hosszútávon viszont több kárt okoz, mint hasznot, aztán utána persze hogy semmi se hat. 14-15 éves koromban nekem is voltak szorulásos problémáim, de már akkor tudtam, mi lesz, ha orvosra hallgatok, így inkább napi egy evőkanál lenmagot nyeltem le egy pohár vízzel. Napokon belül helyreálltam, azóta sincs semmi bajom. És ez 17 éve volt.
2009. jan. 15. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!