Ha nincs fogadott orvosom és az ügyeletesnél fogok szülni, elég ha 20000 ft-ot adok neki? Plusz a szülésznőnek 10000-ft-ot?
Szia!
Elég! Én pénzt se adtam neki. Mindkettő kapott egy ajándékcsomagot és el volt intézve. Nagyon aranyosak voltak. Látszott rajtuk, hogy nem várták el és örültek neki.
szia!
én is ügyeletesnél szültem,20.000ft-ot kapott, a szülésznő meg csomagot,szerintem bőven elég volt. a szüülész nő utána még be is jött megköszöni,ránk is nézett többször.
Ha már a munkájukat kell megfizetni,akkor miért nem fordítva van?Miért nem a szülésznő kapja a 20ezrest,és az orvos a csomagot?Hiszen egy szülésnél a szülésznő az,aki többet foglalkozik a kismamával.Az orvosnak nem sok dolga van vele,kivéve ha műteni kell.Terhesgondozásra meg nem hozzá jár aki ügyeletesnél szül.
Na mindegy,én továbbra sem értem miért is kellene fizetni???
Méltósággal szülni és születni ne pénz kérdése legyen...
Az orvosnak legyen az szülés sebész anesztes... az a dolga, hogy gyógyítson, a cipésznek sem adunk plusz pénzt ha kényelmes lett a cipőnk...
Én nem fogadok orvost, és nem is fogom neki kifizetni ha segít megszülni a picit, megköszönöm neki, de szóban, és nem pénzzel. Az a 30e is hiányozni fog a zsebedből...
Én is 20.000 Ft-ot adtam az ügyeletes dokinak, szülésznő nálam nem volt, mert császároztak. Én úgy voltam vele, ha elégedett leszek, akkor adok csak pénzt. Hazajövetel napján, varratszedés után adtam oda a pénzt.
És csináltattunk egy ajándékcsomagot, ezt a nővérek kapták az osztályon. 2 hétig voltam bennt, és nagyon segítőkészek voltak a szülés előtt és után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!