Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gerincműtét után lehet normáli...

Gerincműtét után lehet normálisan is szülni? Akik szintén átestek ilyen műtéten, azok válaszát szeretném kikérni. Köszönöm előre is.

Figyelt kérdés
7 éve volt egy gerincműtétem, mivel kétirányba is ferde volt, így már muszály volt megműteni. Semmi hátrányt nem érzek emiatt. Arra lennék kiváncsi, hogy akik szintén ebbe szenvedtek, és mára már kismamák, nekik rendesen zajlott-e a szülés??? KÖszönöm a válaszaitokat!
2009. jan. 14. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
ahhoz jó lenne tudni milyen műtét volt, vettek e ki porckorongot, vagy tettek e be clipet, fémet, stb. nálunk egyébként a gerincműtöttek császárral szülnek.
2009. jan. 14. 10:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, raktak be fémet, a gerincem mellé mind a két oldalra, össze van csavarozva... csak teljesen végig nem tudták megcsinálni ezt, mert alul nyitott hátgerincem van.

Te melyik kórházba vagy?

2009. jan. 14. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
szent borbála kh., tatabányán. ha van orvosod, akkor ezt mindenképp mondd el, ha nincs, akkor a terhestanácsadóban az orvosnak. nem tudom hány hetes vagy, vagy csak tervezed e a babát, de ezt feltétlen tudasd majd az orvossal, mert azon túl, hogy valószinüleg császárral fog végződni, lehet, hogy a várandósság idejére is lesznek megkötések, hogy mit és hogyan csinálhatsz, stb.
2009. jan. 14. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
8 éve volt gerincsérvem, meg is műtötték. Most 6 hete szültem császárral. Igaz nem a gerincem miatt, hanem mert faros volt a pici. De a gerincműtét miatt nem kaphattam epidurált! Így altatás volt.
2009. jan. 14. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt mindenképpen közölni kell azzal az orvossal aki a terhesgondozásodat végzi a védőnővel is.És nem ártana a műtétet végző orvossal is beszélni ő mit mond.Szerintem.
2009. jan. 14. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűbb a császár a te érdekedben!
2009. jan. 14. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!