Szülésznőt keresek a Szent Imrébe vagy a II. sz női klinikán? Elérhetőségek is érdekelnek!
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 18:12
1/14 anonim válasza:
Felhívod a szent Imrét és kapásból adnak 5-6 telefonszámot névvel együtt. Tudni kéne, hogy hogy akarsz szülni. Alternatív módon, fájdalomcsillapítás nélkül vagy azzal együtt. Ha EDA-val, akkor hiába ajánlok két szülésznőt is kapásból, akik alternatív módon segítenek. A kérdés, hogy mit szeretnél. Gondolom orvosod nincs ,ha mindegy, hogy melyik kórház a kettő közül.
2/14 anonim válasza:
A legjobb szülésznő a 2esen Dömötör Margit és minden nap megtalálod az első emeleten.Tel számot megadja majd ő.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. nov. 22. 19:11
4/14 anonim válasza:
A Sote II-őn ajánlom Zsoldosné Kele Etelkát. Nagyon profi. Ha ő nincs, valszeg császár lett volna a szülésem. De így természetes úton szültem. Minden nap meglátogatott a gyermekágyas osztályon is. Szerintem ha betelefonálsz a szülőszobára, biztos megadják az elérhetőségét.
5/14 A kérdező kommentje:
Gátvédelemmel szeretnék szülni.Igazándiból fájdalomcsillapítás nélkül mivel megoszlanak a vélemények az eda-ról is.Van e 18 éves lányom őt is simán szültem és kibírtam!Fájt piszkosul!Nagyon szétrepedtem sajnos!Köszi a válaszokat!
2010. nov. 23. 12:28
6/14 A kérdező kommentje:
Nincs orvosom és nem is szeretnék fogadni/igaz már azt rég kellett volna/Nagylányomnál volt!
2010. nov. 23. 12:30
7/14 anonim válasza:
Szent Imrében szívből ajánlom neked Csizmadiáné Erikát. Tel. számot elküldöm privátban. Ha van kérdésed, akkor privin keresztül szívesen válaszolok.
8/14 anonim válasza:
Imrében tudok alternatívost, magánban küldök telszámot szívesen. Viszont kérdés, hogy tudnak-e még fogadni. Hány hetes terhes vagy?
9/14 anonim válasza:
Sote II.-en ajánlom Szegedi Bernadettet :)
Kedves és figyelmes. Orvosként pedig Dr. Paragi Péter ajánlom, viszont az Újvárit semmiképp, az egy pofátlan pénzéhes doki!
10/14 anonim válasza:
Én írtam Dömötör Margitot.Én is gátvédelemmel indítok és ő is ezt pártolja valamint nekem nagyon nem javasolta az érzéstelenítést,így meggyőzött és nem kérek érzéstelenítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!