Mit tegyek, hogy beinduljon a szülésem már végre!?
Fűszeres étel, vörösbor persze csak egy pohárnyi, szex
vaaaaaaagy!
Többektől hallottam és Náluk bevált!
Egyél jégkrémet, amennyi jólesik, majd menj el hajat mosni.
Állítólag ez tuti szülés indításos módszer.
Vizesedésre tapasztalatból tudom a natúr túrót, sok friss petrezselyemmel vacsira, só nélkül persze. Tuti módszer!
A fagyit én nem próbáltam, mert csak most hallottam nemrég.
5heteske és 4 éves kisfiú anyuja
na szia,te elkeseredett szadista!
hogy vagytok?7fö van,beindult a dolog magától vagy inditottak?mesélj amint tudsz
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, és a segítséget!
2010.11.22-én 18:25 perckor megszületett a kislányom!
A szülést indították oxitocinnak, végigvajúdtam a szülést, majd a végén a nyakára tekeredett köldök zsinór miatt megcsászároztak. 3700 g, 59 cm, 10/10 aprag! Itthon vagyunk már, és minden rendben, leszámítva egy kis lázat nekem, a tejbelövellés miatt! :)
Gratulálok!
Akkor a következtetéseket levonva bármit kipróbálhattál de nem nagyon segített semmi.
Én most tesztelek, de a vörösbor eddig hatástalan, meg abba is hagytam nehogy meginduljon aztán a kórházban meg azt mondják, hogy részeg a kismama. :))
Most a málnalevél teát iszom és kis szúrások, görcsök vannak de csak jósló jellegűek.
....ja én ajánlottam annó a "málnalevél teát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!