Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nézik le azokat a nőket...

Miért nézik le azokat a nőket akik fontosnak tartják a hüvely/gát épségét és ezért inkább a császármetszés felé hajlanak?

Figyelt kérdés

Hiszen a szülés után is megmaradunk nőnek, nem csupán anyák leszünk.

És nem hiszem, hogy egy repedés után összevart hüvellyel/gáttal, vizelettarttási problémákkal, nem kielégítő/fájdalmas szexuális élettel bárki is teljesértékű nőnek érzi magát...

Teljesen érthető tehát, hogy valaki szeretné elkerülni a fent említett sérüléseket.

Ez nem önzőség és nem azt jelenti, hogy az illető nem lesz jó anya, hiszen ezzel a hozzáállással biztos később sem lesz hajlandó áldozatot hozni a gyermekéért.

2010. nov. 18. 09:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Engem mondjuk jobban zavarna egy heg a hasamon...

Ennek ellenére én nem nézem le ezeket az anyukákat sem. Csak nekem fura, hogy inkább bevállalnak egy hasi műtétet.

Én természetesen szültem, repedtem, így volt pár varratom.

Semmi más gondom nincs, nem volt.

Az első szeretkezés rosszabb volt, de ezt a császárral szült barátnőim is tapasztalták, azóta minden oké:)

2010. nov. 18. 10:15
 12/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Igazatok van Lányok, szerintem sem sokkal nőiesebb és szexibb egy vágott seb a hason, utána pedig egy jó kis heg, esetleg lógó has, mint pl. egy gátmetszés után megmaradt heg, de hát nem vagyunk egyformák. Kinek, mi tetszik :-))) Tudom, hogy most gonosz vagyok, de én is inkább egy csúnya vágást és egy életre elfelejtett bikinit tartok nagyobb áldozatnak, mint azt, hogy lesz egy hegesedés a hüvelynél, amit a férj általában nem is vesz észre az együttlétek során... Üdv Nektek!
2010. nov. 18. 10:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt gátmetszésem, és a vizelettartási problémáim sem komolyak. Ha rendesen intimtornáznék, akkor szerintem az a minimális sem lenne. (Na jó, most is babát várok, lehet hogy az beszámít.) De az biztos, hogy nekem a szülés segített, hogy anyává, nővé váljak, és hogy tudjam képes vagyok rá. Szerintem a császár egy komoly hasi műtét, rengeteg kockázattal, amit ha lehet szeretnék elkerülni. Ezen felül pszichológusok egybehangzó véleménye szerint a babának is az a jó, ha végigjárja a megszületés útját, végigküzdi magát a hüvelyen.

Ezen felül a császár hátrányt jelent a babával való első időben, ezáltal a szoptatásban, és a további hüvelyi szüléseket is kockázatosabbá teszi.

Szóval szerintem életmentésre való. (Itt tenném hozzá, hogy a WHO szerint 15% feletti császármetszés sehol a világon nem lehet indokolt, ehhez képest nálunk több mint dupla ekkora az arány. Szerintem ez elég szomorú. )

2010. nov. 18. 10:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagyon igazakat írtok Csajok! És bizony-bizony önzőség ezektől a nőktől,és butaság...Én 2 császáron vagyok túl,nem saját akaratomtól választottam,életmentő volt mind2 alkalommal.Bár simán szülhettem volna!!! :(( Sok mindenből kimaradtam,ami egy hüvelyi úton szülő nőnek megadatik...ezért is nem értem ezeket az anyákat is pl.hogy ennyi mindentől megvonják magukat és a gyerekeiket,csak azért,mert féltik a hüvelyüket és a későbbi szexuális életüket.Ritkán hallok egyébként erre panaszkodó barátnőt...ismerőst..rokoncsajt...semmi bajuk nincs a szexel.Jó,bizti vannak kivételek.Én nem ezt mondom...

de az én véleményemen ez akkor sem változtat,igenis csak magukkal foglalkoznak az ilyen nők,és ha már ennyire előtérbe helyezik ezeket a dolgokat,meg a nagy nőiességük jelen esetben a legfontosabb,akkor az ilyen ne is vállaljon gyereket.Ha nem tud áldozatot hozni a saját gyerekéért....???.. :O És mind két szülésnek vannak hátrányai...nekem olyan szinten lóg a hasam a vágásoknál,hogy már plasztikázni kellene...de nem veszem megint kés alá.Elfogadja a férjem a helyzetet,nem veszem észre hogy kevésbé kívánna...sőt! Ez ezzel jár.Változunk.Lányokból nők leszünk..nőkből anyák,és asszonyok.Nem kell topisnak lenni,és ápolatlannak lenni.De nem fogok mellplasztikát sem csináltatni.Pedig rám férne.És eszembe se jutott ezért nem szoptatni a gyerekeimet....hogy megtartsam lánykori méreteimet,formámat. :)

2010. nov. 18. 11:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem önző, hanem végtelenül buta az ilyen nő, akinek nem sok fogalma van a hüvelyi és a császáros szülésről. Nekem ez a véleményem. És még utánaolvasni se képes... a női nem szégyene.
2010. nov. 18. 11:05
 16/22 anonim ***** válasza:
MA 10.15 vagyok. Egyébként én rögtön meg is nézettem a férjemmel a heget, hogy csúnya-e meg mondja meg hogy ha már nem is kíván, erre le lettem hülyézve:S:D
2010. nov. 18. 11:05
 17/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó 11.05-nek. Ez a normális férj hozzáállás!!!! :)
2010. nov. 18. 11:08
 18/22 anonim ***** válasza:

Itt sokan azt se tudják miröl írnak..eleve hogy írhat az az ember aki még nem is szült.???Én császárral szültem a hegem teljesen halvány a bugyi vonal alatt van tehát nem is látszik és 8 hónapja vagyok a szülés után 30 kg-t híztam és jelenleg 3 kg felesleg van rajtam,tehát nem mindenkire igaz az az elmélet hogy csúnya és dagadt marad.

Szerintem az a nő aki szül már eleve sok áldozatot hoz lényegtelen hogy csinálja ez egy ősrégi vita amit valami nagy ökör talált ki és azóta sem nyugszik senki.Mindenkinek nehéz a saját szülése.Mindenki magával törődjön.

2010. nov. 18. 11:32
 19/22 anonim ***** válasza:
11.32!! SZERENCSÉS VAGY!! KOMOLYAN!!
2010. nov. 18. 11:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem író nagy többséggel, csak annyit tennék még hozzá, hogy az orvosom szerint sokkal rugalmasabb egy olyan 40-45 éves nő hüvelye, aki természetes úton szült, mint annak, aki anno császármetszéssel hozta világra gyerkőcét(gyerkőceit).
2010. nov. 18. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!