Van aki szült már és abszolut nem fél a következő szüléstől?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 16:18
11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
Az elsőnél nem volt időm félni, mert annyira gyorsan történt minden. Most a második előtt pedig hihetetlen nyugalom van rajtam, mert tudom, hogy semmi olyan nem fog történni velem, amit ne lehetne kibírni :)! Inkább nagyon várom, hogy magamhoz öleljem! A fájdalommal valahogy eszemben sincs törődni.
13/15 anonim válasza:
én szülnék még, és fogok is. és nem félnék. pedig nem volt épp könnyű szülésem. de jól kitalálta a természet az egészet. semmire nem emlékszem. persze emlékszem, de nem úgy... két fájás között is azt mondtam, h ez nem is fáj. fájás közben meg azt, h úristen meghalok :D
14/15 anonim válasza:
tegnap 16:22! te nem az anyósom vagy véletlenül? :)
15/15 anonim válasza:
Én most félek a szüléstől, pedig repetázok. Az elsőt nyugisan kezeltem, lesz ami lesz alapon voltam. Ha simán megy akkor úgy, ha császár úgy, ha vágnak vágnak ha nem nem. Ami bement az ki is jön alapon voltam. Igen ám, sikerült a kis korkülönbség, és most valahogy nem mindegy pl a lezajlás(sima vagy császár), hogy annyira szét meg össze kell rakni utána, hogy napokig mozogni sem tudok annyit varnak....
Szóval én most kicsit félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!