Hálapénz: szerintetek eleget adtam?
Kérem, csak az válaszoljon, aki ad/adott hálapénzt az orvosának, és aki nincs ellene.
A terhesség alatt kb 50000 ft-ot hagytam nála, a szülésért 30000 ft-ot adtam neki. Nagyon elégedett voltam vele, mind a terhesség alatt, mind a szülésnél. Ő nem mondott konkrét összeget, hogy mennyit kér, nekünk viszont nem volt ennél több.
Egyébként szabadnapján jött be hozzám szülni, de 1 óra alatt végeztünk (gyors szülés volt gátvédelemmel).
Szerintetek elég volt ennyi is, ne "szégyelljem magamat", hogy "csak" ennyi volt a borítékban?
22:34
Majdnem 11 éve szültem először akkor 3000 forit volt a magánrendelés (5-6 alkalom, nem hívott be feleslegesen) szülés után 10 ezret kapott.
Másodszor- bő másfél éve- 7000 forint volt a magánrendelés, 5x voltam, szülés után 20 ezret kapott.
OV főorvos.
Végig bent volt aszülésnél, sőt utána is minden nap bejött.
Mindez Bp-en volt.
Szerintem egyes orvosok írtózatosan el vannak szállva, ahohg itt olvasom a válaszokat.
Szia!
A doki terhesség alatt minden alkalommal 5000 Ft-ot kapott, szülésre 50.000 Ft-ot kért. Végül nem volt jelen a szülésnél, mert nem ért volna oda állítólag, pedig megbeszéltük néhány nappal előtte, hogy hétvégén is nyugodtan hívhatom. Mindegy, már másnap reggel ott állt az ágyamnál, hogy sűrűn elnézést kérjen,persze én megbocsájtottam:))), de pénzt nem kapott. Az ügyeletes doki kapott 25.000 Ft-ot....
Szia!Nálam is így volt mint az előttem szólónál.Megbeszéltük hogy ott lesz akárhogyis,de nem ért rá....pénzt így nem látott de ügyeletesnek se adtam mert én se voltam hálás neki....
30-at kapott volna,nővérem is a dokimnál szült lebeszéltem az 50ezerről 30ra és elég is volt neki.Nyugodj meg látszott volna rajta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!