Aki nem mer 2. gyereket vállalni, félelmei miatt az gyáva?
Mennyi idős a kisfiad?és Te hány éves vagy?mert ha még nem vagy túl idős várhatsz még a következő gyerekkel.Nekem is eszembe jut sokszor hogy jó lenne talán mégegy gyerek,de még akár 10 év múlva is lehet mivel most 25 éves vagyok,a lányom meg csak 20 hónapos.De még én se "hevertem" ki a szülést,a terhességet és hogy milyen nehéz volt a kicsi babával és még mesélhetnék,nekem nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna.Sokan mondják hogy idővel elfelejti az ember a nehézségeket,igaz még nekem se sikerült :-) na de talán majd pár év múlva.Na és úgy szeretnél gyereket hogy ha készen adnának egyet? (ami persze lehetetlen) :-) "Csak" a terhességtől,vizsgálatokra járkáklástól és a szüléstől félsz?Vagy mástól is?
20 hós lány anyukája
Bocsanat, hogy belekerdezek, de mi tortent vele?
Nekunk 3 honapos a kislanyunk, es szeretnenk 2. babat, de az ejszakazas miatt mi is kivagyunk egy kicsit. Zombikepzoben erezzuk magunkat, ahol a kislanyunk a tanar, es nagyon jol csinalja. :)) Mindemellett azert ugy erzem, hogy tesoval jobb a vilag, nekem is es a ferjemnek is van testvere, es valahogy jobb erzes, hogy az ember nem egyedul all a vilagban.
Egyebkent sokan anyagi okokbol kifolyolag sem akarnak masik gyereket. De a nehez szules is hozzajarul, hogy csak 1 gyerek van, nalunk is van csaladi korben egy anyuka, aki csaszarral szult, es minden osszejott neki a szules idejere, rendkivul megszenvedett, utana a kisbaba is intenzivre kerult napokra. Benne nagyon rossz elmenykent maradt meg a szules, nem is akar masik gyereket, pedig jo korulmenyek kozott, jo hazassagban el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!