Van olyank Aki első szülése utáni félelmei miatt nem vállalt második babát?
Szia nekem 1,5 évebe telt míg feldogoztam bár most sem vagyok benne biztos, hogy sikerült. Én nem féltem hanem rettegetem a szüléstől be is jött (vagy inkább bevonzottam nem tudom...)
Van egy tündéri kisfiam, és a férjem nap mint nap elmondja mennyire szeret bennünket és mennyire szeretne kistesót a fiának...hát kötélnek álltam most 12 hetes km vagyok de mondhatom , hogy ugyan úgy félek (ha nem jobban) mint az elsőnél. A tv-ben újságban ha látok valami szörnyűséget attól meg totál kikészülök napokig azon kattogok. Ha csakis rajtam múlt volna azt mondom, hogy nem , nem lesz kistesó. De úgy érzem nem lehetek ennyire önző. A gondolataimat meg "erőszakkal" próbálom kordában tartani.
Egyébként szülés után 6-8 hónapig egészen biztosan tudtam, hogy én nem szülök többet ( a szülőszobán megfogadtam, hülye aki idejön még 1x)
Nekem másfél éves lesz nemsokára a lányom, a szüléstől annyira nem féltem, a terhességet viszont végig idegeskedtem, mert minden vizsgálatnál kitaláltak valamit, és a szülés sem volt problémamentes.
Aztán meg amiket a tv-ben láttam, hányan haltak bele, stb...
Hát nem tudom... szeretnék még egyet, de nem most, más okok miatt sincs itt az ideje, meg úgy érzem, nem is vagyok felkészülve jelen pillanatban még egy gyerekre.
(22 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!