Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyank Aki első szülése...

Van olyank Aki első szülése utáni félelmei miatt nem vállalt második babát?

Figyelt kérdés
Úgyértem olyan félelmei voltak mind a szüléssel kapcsolatosan, mind a média által felfútj szörmyűségek miatt , hogy nem mert 2. babát vállalni?
2011. febr. 21. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rossz volt a terhességem, fiatal vagyok, 22 voltam mikor szültem, most se munkám, se tapasztalatom, se pénzem. Jelenleg nem akarok szülni! Szóval vannak olyan anyukák akik nem akarnak
2011. febr. 21. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
hat azt a kerdest 6honappal ezelott kerdezed akkor a valaszom igen, a szules miatt nem valalnek masodikat,azota feldolgoztam es bar valoszinu nem lesz masodik mas okok miatt,a szulestol egyaltalan nem felnek.
2011. febr. 21. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia nekem 1,5 évebe telt míg feldogoztam bár most sem vagyok benne biztos, hogy sikerült. Én nem féltem hanem rettegetem a szüléstől be is jött (vagy inkább bevonzottam nem tudom...)

Van egy tündéri kisfiam, és a férjem nap mint nap elmondja mennyire szeret bennünket és mennyire szeretne kistesót a fiának...hát kötélnek álltam most 12 hetes km vagyok de mondhatom , hogy ugyan úgy félek (ha nem jobban) mint az elsőnél. A tv-ben újságban ha látok valami szörnyűséget attól meg totál kikészülök napokig azon kattogok. Ha csakis rajtam múlt volna azt mondom, hogy nem , nem lesz kistesó. De úgy érzem nem lehetek ennyire önző. A gondolataimat meg "erőszakkal" próbálom kordában tartani.

Egyébként szülés után 6-8 hónapig egészen biztosan tudtam, hogy én nem szülök többet ( a szülőszobán megfogadtam, hülye aki idejön még 1x)

2011. febr. 21. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem másfél éves lesz nemsokára a lányom, a szüléstől annyira nem féltem, a terhességet viszont végig idegeskedtem, mert minden vizsgálatnál kitaláltak valamit, és a szülés sem volt problémamentes.

Aztán meg amiket a tv-ben láttam, hányan haltak bele, stb...

Hát nem tudom... szeretnék még egyet, de nem most, más okok miatt sincs itt az ideje, meg úgy érzem, nem is vagyok felkészülve jelen pillanatban még egy gyerekre.

(22 vagyok)

2011. febr. 21. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én eredetileg két gyereket szerettem volna. Viszont a szülésem szörnyű volt, teli komplikációkkal. Még mindig álmatlan éjszakáim vannak miatta, már lassan 5 hónapja. Remélem a babámnak sem lesz baja belőle a későbbiekben. Teljesen biztos, hogy többet nem szülök, még egy ilyet már nem bírnék feldolgozni.
2011. febr. 21. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Az biztos,hogy jobb volt nem tudni semmiről az első szülés előtt,mint másodiknak nekifutni úgy,hogy tudod mire számíthatsz. Ennek ellenére 20 hetes vagyok:) Ami vele jár,vele jár. Ha a legrosszabbra készülök és annál jobban alakul,akkor az már jól jön ki:)
2011. febr. 23. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!