Tényleg mindenkinek olyan rettenetesen fáj a szülés?
Én császárral szültem,igy a simáról nem tudok véleményt mondani,de a császár,simán elviselhető,mármint a seb a műtét után:)
Anyukám és keresztanyám simán szült és mindeketten azt mondták nem volt olyan rossz mint gondolták,nem fájt annyira mint ahogy beharangozták nekik:)
Szia!
Igen, fáj, mert nincs szülés fájás nélkül. Nagyon sok mindentől függ, hogy mennyire fáj; az előttem szólók részletesen leírták.
Ami jó benne, lehet csillapítani, vannak szünetek a fájások között, a fájások kezdetben enyhébbek, majd erősödnek, nagyjából lehet tudni, hogy mikor van vége.
Ami nagyon fontos, hogy el kell fogadni a fájdalmat, igen ez természetes velejárója. Aki azt mondogatja közben: nem fáj, nem fáj, na annak fáj a legjobban. Ehelyett azt kell mondani, gyere fájdalom, együtt megbirkózunk ezzel és hamarosan úgyis elmész. :)
Szia!
3 gyermeket szültem!Soha életemben olyan fájdalmat nem éreztem!Szerintem az a legjobb ha felkészülsz a legrosszabbra akkor csak jobb lehet.De az az iszonyatos fájdalom csak pár óráig tart.Aztán ott a babád!Bennem is mindig ez tartotta a lelket!És hogy értsd!Három iszonyú fájdalom után most várom a 4. babánkat!Tudom mi vár Rám de azt is tudom hogy megéri!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!