Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hálapénz nélkül is nyugodtan...

Hálapénz nélkül is nyugodtan lehet szülni nem?

Figyelt kérdés

Nem állunk úgy anyagilag, hogy bármennyit is adjak a szülészorvosnak és az elveimmel is ellenkezik a paraszolvencia. (Én is egészségügyben dolgozom és szerintem egy orvos ne azért legyen kedves, mert tömve a zsebe.)

Ismerek olyan anyát, aki szintén egy fillért nem adott, mégis megszült, semmi bajuk.

Ugye ne aggódjak emiatt?

2010. nov. 10. 23:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hidd el, rengetegen szülnek fogadott orvos nélkül, és ez azért korántsem egyenlő az otthonszülés című felelőtlenséggel!

Anyám mindhármunkat az éppen ügyeletes dokinál szülte anno ...

2010. nov. 12. 20:12
 22/22 anonim ***** válasza:

Friss élmény, augusztusban szültem. Sztk-ban kiválasztottam egy dokit, akihez jártam terhesgondozásra, és pont ő volt az orvos, mikor mentem szülni. Ez így tök szerencsés helyzet volt, de egyébként az éppen ügyeletes orvosnál szültem volna. Ezt meg is beszéltük még a terhesgondozás alatt.

A szülésnél minden rendben zajlott, maximálisan odafigyelt rám az orvos és a szülésznő is, nem éreztem hátránynak, hogy nem volt fogadott orvosom/szülésznőm. A szülés után döntöttünk úgy, hogy a dokinak adunk 30 ezret, a szülésznőnek pedig 5 ezret. De nem várták el, ez tényleg hálapénz volt.

2010. nov. 15. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!