Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért fél mindenki a császártól?

Miért fél mindenki a császártól?

Figyelt kérdés
Előre is bocs a hülyének tűnő kérdésért, de pl. én a kitolástól félek nagyon. Azt még senkitől sem hallottam. Mindenki csak a császártől fél, én meg örülnék ha megúsznám a kitolást.
2009. jan. 9. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok senkit ijesztgetni, de én pont hogy nem féltem a kitolástól, amíg meg nem tapasztaltam. Aztán rá kellett jönnöm, hogy pokolian fáj, én már könyörögtem hogy legyen inkább császár, persze nem lehetett. De lehet,hogy nekem azért fájt annyira, mert hiába nyomtam, nem jött a baba, mert a köldökzsinór rá volt csavarodva és nem is ékelődött be a feje rendesen először. Az orvosnak úgy kellett beirányítani a fejét kézzel, szóval nekem nem volt a kitolási szakasz egy pozitív élmény. Az a pillanat viszont felejthetetlen volt, amikor azt éreztem, hogy kicsusszan a babám. Egyszerre megszűnt mindenféle fájdalmam és elfogott valami hihetetlen büszkeség-érzés,hogy ezt én vittem véghez :) Na az nagyon jó volt.

Tikki

2009. jan. 10. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert a császárnak nagy hatalma van, és elit sardakur alakulatai!
2010. febr. 7. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!