Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Angliai anyukak elmeselnetek...

Angliai anyukak elmeselnetek a szuleseteket? Elegedettek voltatok?

Figyelt kérdés
Jo hosszu kommenteket szeretnek :D
2010. nov. 6. 23:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Merre van az a varos ahol laktok?

Ha hiszed, ha nem, altalaban nem nagy orom, hogy itt van magyar bolt. A csavo, mar annyira el van szallva az arakkal, hogy par, mashonnan potolhatatlan dolot veszunk csak ott (zsemlemorzsa, buzadara, tarhonya es mustar) Kb ennyi. A mult heten kaptam idegbajt. Kuldott egy uzit, hogy uj aru erkezett, tobbek kozt ponty. Imadom a halaszlevet es nem ettem mar vagy 3 eve, igy elkuldtem a ferjemet, hogy hozzon 2-3 kg-ot. A ferjem, felhivott a boltbol, hogy biztos halaszlevet akarok enni?, uyanis egy 1,8 kg-os 19,99£. Eloszor azt hitte, hogy 1999 ft es meg at kell szamolni £-ra, de nem. Sajnos, mert akkor meg megfizetheto lenne. Na de 20£? Ez nem normalis.

Bogus meddig szopizott? O valasztotta le magat vagy elapadt a tejcsi?

Keszultok mar a karacsonyra?

Magyar hayomanyok szerint unnepeltek, vagy atvettetek az angolt?

2010. nov. 15. 09:12
 22/26 A kérdező kommentje:

Szia

Sheffield az orszag legkozepen van :) [link] itt meg tudod nezni.

8 hetig "szopizott" Bogus, de ez inkabb szenvedes volt mint szopi.Nem akartam tapszert adni Neki meg cumisuveget sem vettem csak rengeteg tejtarto edenyt, hogy lefagyasztom a tejemet amit nem eszik meg.6 hetig vereztem szules utan, 8.heten megjott eloszor es utana nem fogadta el.Addig is napi Igazabol utalt szopizni....mindig uvoltott amikor etetni probaltam.Cumisuvegbol megette de nem szerette valamiert.Akartam anyatejet venni de nem tudtak, hogy van-e anyatej gyujto kozpont.Igy 8 hetes koratol csak tapszeres.Kevin szopizott valameddig?

2010. nov. 15. 11:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Mivel szuletesekor kapott valamilyen fertozest, eyaltalan nem volt hajlando szopizni, be is kerultunk a gyerekintenzivre, 5 napig voltunk bent. Probaltuk megtanitani szopizni, kozben szondan taplaltak azzal a tejjel, amit lefejtem. Nem akart szopizni, aztan mar 4 napja bent voltunk, amikor mondtam, hogy probaljuk meg uvegbol, mert ha ugy eszik, akkor inkabb kinlodok, mint hogy szondan keresztul kelljen etetni. Megprobaltuk, es evett uvegbol, ugyhogy 4 honapos koraig fejtem es uvebol megette. Amikor hazaengedtek a korhazbol, probaltunk szopizni, de nem ment, otthon mar evett, szopott, de valahogy ha 2 orat volt cicin, akkor is ehes volt es uvegbol is evett. Mivel 3 gyerek mellett nem volt annyi idom, hogy szopi is, fejes is es uveg is, a szopit elhagytuk, mert csak kinlodas volt. Mostmar majdnem 2 honapja eszik tapszert.
2010. nov. 16. 16:59
 24/26 A kérdező kommentje:

Huu szegenykem :( Bogus sem tudott szopizni, de nem betegseg miatt.

Bocsi, hogy csak a fele kerdesedre valaszoltam, de Bogus beteg es eleg nehezen viseli O is es en is.

Baba klubban elkapott valami infulenzas virust.Elvittem dokihoz es annyit mondott adjak neki amit gondolok, hogy jo Neki....pff koszi.

Most eloszorv otthon karacsonyozunk :) tobb mint 13 honap utan megyunk haza.

Mult evben toltottkaposztat es halaszlevet foztem (hat nem volt jo tengeri halbol) es sajtos tejfolos pogit sutottem.Elotte marhaporit es toltottkaposztat csinaltam es nem emlekszem milyen sutit.

En szeretnem ha Bogus ismerne a magyar szokasokat.Mi itthon csak magyarul beszelunk es magyarosan viselkedunk :)

O azert mar "felig angol" lesz, de tudnia kell magyarul es tudnia kell a magyar szokasokat.Magyar meset olvasok Neki stb.

Nalatok megmaradnak a magyar szokasok?

2010. nov. 16. 21:36
 25/26 anonim ***** válasza:

Kevi is beteg, nagyon csúnyán kohog es tele van az orra, nem gyozom leszivni. Mar napok ota alig alszunk.

Szoval. Magyarul beszelunk itthon es magyar szokasok szerint unnepelunk. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek attol fuggetlenul, hogy nem otthon elunk, ismerjek. Toltott kaposzta, tejfolos pogi, zserbo, halaszle. Szines papirbol keszitunk karacsonfadiszeket, a gyerekek nagyon szeretik. A bookline-rol rendelek magyar konyveket az egesz csaladnak, fontos, hogy a gyerekek ismerjek a magyar mondokakat, verseket, enekeket, meseket. Ja! Es, hogy tudjanak olvasni magyarul. Pedig terveink szerint, soha nem megyunk haza, meg latogatoba se nagyon, egyszerubb anyumekat kihozni latogatni.

2010. nov. 18. 17:42
 26/26 A kérdező kommentje:
Nagyobb gyerekeknek, hogy tetszik itt az elet?gyorsan beilleszkedtek?jobbulast Kevinnek :)
2010. nov. 20. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!