Császármetszés után 2 órás hazaút hogyan tehető elviselhetővé?
A bekevert Flectoron kívül... :D
Azt tudom, hogy érdemes azonnal, már a kórházban is minél többet mozogni, rendeltem hasleszorítót is.
Az autó ülése kényelmes, maga a kocsi is egy új SUV, tehát jó benne utazni. Az út végig autópálya, nem egy hepehupás, erősen javításra szoruló út, ami 20 méterenként dob egyet az autón.
Bármi tipp, hasznos tanács, hogy kényelmesebb legyen a hazaút a babával majd?
Ooo hat kinek hogy. Van aki majd belehal, van aki siman setalgat.
Es az utobbi voltam.
Kontrollra mentem be autoval. Ottfogtak h szulunk. Majd csaszar lett. Delutan 1kor megis volt. Masnap hazakuldtek. (Elirtak a datumot) egy apolo levitte a gyereket a kocsiba es szepen hazavezettem. Kertem extra fajdalomcsillapitott indulas elott. Hazaertem hivtam a gyerekdokit kijott megnezet. 2 hetig minden nap ramnezett. Na persze a gyerekre is.
Egyedulallo anya vagyok. Kozeli rokonok tavol. De a kocsit csak nem hagyom ott hetekre. Ovatosan de a forgalom ritmusaban mentem haza... Halistennek jok az utak erre fele es csak 30 perc volt az ut.(Alapban kb 20-25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!