Ha másik városban szültetek, messzebb az otthonotoktól, milyen volt a hazaút? Mivel készültetek, kellett bármilyen extra?
Autóval 1,5-2 óra a távolság, szerencsére végig autópálya.
De császárom lesz, így mindenféle tanácsnak örülnék, amivel valamennyire kényelmes lehet a hazaút! :)
Angliaban lakom, csaszar utan 18 oraval mar az autoban ultunk hazafele, 2 ora volt az ut.
Semmi gond nem volt. Angliahoz kepest kanikula volt, itt is tud am lenni :D
Ertelemszeruen legyen nalad viz, nekem meg jol jott a hatam moge egy parna, de en eleve hatfajos vagyok.
Semmi mast nem tudok, minden siman ment.
SUV-val megyünk, pont azért, mert abból könnyebb ki-beszállni, mint az én autómból, ami sportüléses.
Van övterelő, de készültem még gerincpárnával és plusz párnákkal is, meg a kocsi ülése is olyan, hogy állítható teljesen, mindenféle módon.
Szeged-Budapest útvonal, igazából gyakran járunk Pestre, szóval az utat ismerjük + én mosdóba menni idegen helyen sehol nem szoktam, fóbiám van tőlük.
Ha éhes lesz, megállunk, persze, de jó lenne egyben megjárni az utat.
Akkor vedd fel az út előtt a szorítót. Én is megbantam hogy nem előtte vettem fel, de kb 3p volt gyorsan beleghamozni magam. Tényleg sokkal könnyebb volt járni kelni, ülni, egyben tartotta a belső szerveimet😂
Budapest-Miskolc útvonal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!