Miben más kövér kismamaként szülni?
Figyelt kérdés
A terhesség előtt diétáztam és ráálltam a rendszeres sportra amit tartottam a harmadik trimeszter közepéig, most is mozgok rendszeresen de már nem azzal az intenzitással, mivel különben begörcsölök. Kb 95-96kg vagyok és 35 hetes 😣, eléggé félek hogy a súlyom miatt nem leszek képes rá.dec. 9. 11:27
1/7 anonim válasza:
Az egyik barátnőm kövér és simán szült 2 gyereket. Nincs összefüggés szerintem.
2/7 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Szintén molett barátnőm és egy szobatársam simán szült. Én jóval kevesebb súllyal indultam, mégis sürgősségi császár lett a vége.
3/7 anonim válasza:
Nekem CTG -n mondták, hogy "jajj, nem fogja tudni megszülni"... Simán megszülten pikk-pakk. 25 kg-t híztam egyébként, 100 kg felett voltam egy picivel.
4/7 anonim válasza:
Hat nem tudom a kulonbsegeket, mert eddig csak koveren szultem, de mar azota lefogytam, szoval remelem a masodik mar egy jobb formamban erkezik 🤣
Na de a lenyeg az, hogy nekem annyibol volt nehez (szerintem) az, hogy kover voltam es meg az allokepessegem is szar volt, hogy en az utolso 5-6 hetben mar iszonyatosan szenvedtem. Jarni alig tudtam, sokat fekudtem, mert maskepp nem birtam. Lehet, hogy ez befolyasolta magat a szulest, mert nagyon nehezen birtam a fajasokat, viszont megszuletett termeszetes uton. De telenyomtak oxival is, ugyhogy sejtesem szerint inkabb ez volt az, ami a padlora kuldott, mert nem tudtam alkalmazkodni a brutal fajasokhoz, amik hirtelen jottek.
5/7 anonim válasza:
Mindkét gyerekemet 90kgval szültem, a második az pikkpakk megvolt már. Vele eleve arra se volt lehetőségem, hogy pihenjek, a 2 éves gyereket hordtam mindenhova ugyanúgy. Simán felcipeltem a második emeletre is, ha kellett, másik kézben a kismotor, táska egyéb szrokkal. És én voltam a kórházban kb a legvékonyabb, csak sokkal kövérebb nők voltak hozzám képest, és csak egy volt császáros.
6/7 anonim válasza:
Én 60-ról 90-re híztam mindkét terhességem alatt és simán szültem.
7/7 anonim válasza:
Nincs összehasonlítási alapom, de 95kgval kezdtem a terhességet, 116 kgval mentem szülni, 90kgval jöttem ki a kórházból. Nagyon vizesedtem a terhesség alatt, minden más teljesen rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!