68kiloval mentem szülni, mikor hazajottem a kórházból egyből raaltam a mérlegre.. 60kg. Másnapra, harmad napra már 63 kilót mutatott a mérleg. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
ma 08:26
1/5 anonim válasza:
A szülés közben rengeteg folyadékot (víz, vér) is veszítettél, amit a szervezet pár nap alatt pótol - ez a súlynövekedés oka
2/5 anonim válasza:
1-esnek nyilvánvalóan igaza van, ugyanakkor megkérdezném: hitelesített a mérleg? Gondolom nem, mert a háztartásban használatos mérlegeket nem szokás, nincs is igény rá, viszont egy hitelesített mérőeszköz aránytalanul drágább lenne. Akkor pedig gondold végig: ha 63 kg-ot mérsz 60 helyett az 5% különbség. Ennyi mérési pontatlanság egy nem hitelesített mérőeszköznél teljesen természetes. Tehát az 1-es által írt okon kívül lehet ez szimpla mérési pontatlanság is.
3/5 anonim válasza:
Ha szoptatsz, akkor a melledben a tej is nyomja a súlyt. Én mértem magam szoptatás elött és után is. Ég és föld a 2 érték. Az elején rengeteg tejem volt, folyt állandóan a mellemből. Mostanra talán beállt már.
4/5 anonim válasza:
3 kiló az tényleg kB mérési hiba. Kaki-pisi-tej és lehet a második mérés előtt még jól be is ebédeltél.
5/5 anonim válasza:
Nálunk 3-5 kilót is téved a mérleg attól függően, hogy hova teszem a padlóra vagy a szőnyegre. És mivel nem teljesen egyenes a laminált parketta, ezért még azon belül is mutat különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!