Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van rajtam kívül olyan még...

Van rajtam kívül olyan még aki fél a mérlegtől?

Figyelt kérdés
Nagy túlsúllyal kezdtem neki a terhességnek és alatta megy a 160g-os diéta de nap mint nap félek a mérlegre állni hogy mi van ha most elkezdődik a hízás.

aug. 13. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges naponta mérni, elég heti 1x, ugyanakkor, pl. minden szombat reggel a reggeli első wc után és evés előtt. Mit segít a félelem? Figyelj oda a diétára és egészséges étkezésre, én egy dietetikust bevonnék ha tényleg nagy a túlsúly. Mozgással hogy állsz? Ha mást nem csinálsz sétálj, nyilván ne a nap közepén ebben a hőségben, de ha teheted reggel és este is sétálj 1-1 órát, lendületesen, ha teheted zöldterületen. De én nagyon ajánlok neked egy terhesjógát vagy pilatest, csodákat tesz a core izomzattal, amire neked a terhességtől függetlenül is szükséged van. Olyat keress aki terhesekre specializálódott.
aug. 13. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 igen -igen, prenatális edző és dietikus (ő IR miatt már egy fél évvel a terhesség előtt megjelent) is van már a "buliban". Nekem amúgy segített hogy terhesség alatt nem nekem kellett kideríteni hogy mit és hogyan szabad mozogni ☺️ szóval tök jó tanács.
aug. 13. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szuper, azért merem ajánlani ezeket, mert terhespilatesre jártam olyan edzőhöz, akinek van speckó végzettsége, meg anatómiai ismeretei stb., nagyon szépen helyrerakott. Nekem nem túlsúlyom volt, hanem nagyon rossz volt az erőnlétem a terhesség előtt, főként lustaságból + covid + vetélés/lombik/kivizsgálások miatt nagyon elhagytam magam és pánikba estem, hogy egy pár kilós bevásárlózacskó cipelésétől beáll a derekam, mi lesz a terhességben később.
aug. 13. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!