Szülés utáni hajhullásra bevált nektek bármilyen készítmény?
Sampon, vitamin, bármi? Ajánljatok valamit légyszi, mert úgy érzem, lassan elfogy a hajam. Úgy voltam vele először, hogy oké, ez ilyen, idővel el fog múlni, de most már 3 hónapja brutálisan hullik, nem győzök minden nap azzal szórakozni, hogy úgy fésüljem, hogy ne látszódjon ki durván itt-ott a fejbőröm. Eddig se volt sok hajam, ráadásul vékonyszálú, de most meg aztán...
Bejelentkeztem bőrgyógyászatra is, ahová másfél hónap múlvára kaptam időpontot, de szerintem addig megkopaszodom.
Nekem a DM sajátmárkás hajkapszulája segített, csökkentette a hajhullásom.
Egy próbát megér.
Szia! Mindjárt 5 hónapos a kislányom, nekem még mindig tart a hajhullás. Először is: évszakváltás miatt is megnő a hajhullás mértéke, másdoszor pedig ez egy teljesen természetes dolog.
Én szedek sörélesztő tablettát, kollagént és hajvitamint is, illetve dupla annyi vizet iszok, mint a napi ajánlott. Viszont nem szoptatok! Ha már konkrét kopasz foltjaid vannak, akkor érdemes egy orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy valami annyira felborult, hogy a szervezeted nem képes önerőből pótolni és fenntartani önmagát.
Annyi, hogy én göndör vagyok, tehát nem fésülködök rendszeresen, illetve mosni is csak heti egyszer szoktam. Érdemes a CGM módszert kipróbálni, nem göndöröknek is sokat segít!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!