Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni hajhullásra...

Szülés utáni hajhullásra bevált nektek bármilyen készítmény?

Figyelt kérdés

Sampon, vitamin, bármi? Ajánljatok valamit légyszi, mert úgy érzem, lassan elfogy a hajam. Úgy voltam vele először, hogy oké, ez ilyen, idővel el fog múlni, de most már 3 hónapja brutálisan hullik, nem győzök minden nap azzal szórakozni, hogy úgy fésüljem, hogy ne látszódjon ki durván itt-ott a fejbőröm. Eddig se volt sok hajam, ráadásul vékonyszálú, de most meg aztán...

Bejelentkeztem bőrgyógyászatra is, ahová másfél hónap múlvára kaptam időpontot, de szerintem addig megkopaszodom.

dec. 1. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szegénykém, nekem szerencsére csak kétoldalt kezdett hullani fennt. Szedtem vitaminokat meg Garniernek van széruma hajhullásra. De ugye ha hormonális akkor meg is szakadhatsz.. Pár hónap után elkezdett visszanőni én azert nem mentem dokihoz.
dec. 1. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Idővel rendeződnek a hormonok és elmúlik. Kitartás!
dec. 1. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Sapka, széles hajpánt/kendő mindenféle hajbavaló ami takarja esetleg addig.
dec. 1. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a DM sajátmárkás hajkapszulája segített, csökkentette a hajhullásom.

Egy próbát megér.

dec. 1. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mindjárt 5 hónapos a kislányom, nekem még mindig tart a hajhullás. Először is: évszakváltás miatt is megnő a hajhullás mértéke, másdoszor pedig ez egy teljesen természetes dolog.

Én szedek sörélesztő tablettát, kollagént és hajvitamint is, illetve dupla annyi vizet iszok, mint a napi ajánlott. Viszont nem szoptatok! Ha már konkrét kopasz foltjaid vannak, akkor érdemes egy orvossal konzultálni, mert lehetséges, hogy valami annyira felborult, hogy a szervezeted nem képes önerőből pótolni és fenntartani önmagát.

Annyi, hogy én göndör vagyok, tehát nem fésülködök rendszeresen, illetve mosni is csak heti egyszer szoktam. Érdemes a CGM módszert kipróbálni, nem göndöröknek is sokat segít!

dec. 1. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Szedj vitaminokat (főleg B és E), kérj a háziorvostól vérvételt (főleg pajzsmirigy). Bánfi hajszesz használt nekem, de kellett hozzá a 3 hónap, ami rá volt írva, hogy megjelenjenek az új babahajak - vagy addigra amúgy is abbahagyta volna. Érdekes módon a második gyereknél nem jött elő. Úgyhogy lehet, mégis valami hiányom volt.
dec. 3. 07:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!