Szülés előtt/ után használtatok kifejezetten szülést segítő homeopátiás szereket? Ha igen, segített valamit?
ma 17:19: Drága bogaram! Az #1-es,3-as és5-ös válaszoló voltam. Feltettél itt egy kérdést. Kaptál egy pár választ, ami -lehet hogy nem véletlenül-szinte ugyanazt a véleményt írta le. Miért gondolod hogy le vagy oltva, miért gondolod hogy mindenki rossz indulatú veled szemben???? Mi az hogy "egyáltalán mi közötök hozzá"???
A kérdésedre válaszoltunk, légy szíves legközelebb kiírni azt is:milyen választ szeretnél és én esküszöm neked: be fogom ide másolni csak hogy szép legyen az emléked a kérdéseddel kapcsolatban.
#12 telefonszámon küldjek hogy ott folytassuk?? 😂😂
Nem zavar ha más a véleménye/véleményük a kommentelőkkel, de kérem azért ne személyeskedjunk/itelkezzunk má. Mint pl itt:
"Egy kicsit több eszed legyen már annál, hogy az "emlékező vízben" hiszel, ha már gyereket vállalsz!
reméljük őt majd nem ezzel akarod "kezelni", mert az kimeríti a gyerekveszélyeztetés fogalmát." (Tudom ezt nem Ön írta, de akkor is.)
Egyébként pedig nem tudom mióta vagyunk olyan viszonyban, hogy megérdemlem ezt a kedves megszólítást Öntől 😆 A tovabbiakban is minden jót kívánok Önnek, és kérem ne vesztegesse drága idejét olyan kérdésekre, ahol 4 hozzászólással sem tud érdemi választ adni. Köszönöm.
Én sem használtam, mert nem hiszek benne, akkor meg minek. Szakmai ártalom... de 1-es: Maradt még abból a szentelt vízből?
A viccet félretéve: ha te hiszel benne, akkor segíthet, ártani legalábbis nem árt (max. a pénztárcádnak). A szülésnél sok múlik az anya lelkiállapotán. Ha az egyiket a homeobogyó nyugtatja meg, a másikat meg az imádság...
Nekem egyébként a légzésnek kellett volna jobban utána néznem, mert az egy darabig segített.
1) Ha valami valóban hat, azt gyorsan vénykötelessé teszik, ugyanis a gyógyszeripar nem hagyja, hogy a szomszéd füves Mariska néni arassa le a sok hasznot.
2) Ami hat, az általában nem veszélytelen, azaz mindenféle mellékhatás léphet fel. Ha ez nincs szabályozva és ellenőrízve laboratóriumi keretek között, az maradandó egészségkárosodással járhat. Mondjuk, ki szeretne májátültetést, veseleállást szerezni? Szerintem senki.
3) a dózis, ugyanezen okokból. A gyógyszerészek speciális eszközökkel mikrogramm pontossággal állítják elő a gyógyszereket, megadott testsúlykilogramm, egyéb paraméterek alapján, aminek mind stimmelnie kell, mert a túl kevés hatóanyag nem hat, a túl sok árt.
A vízhajtó, hashajtó szerek, "bábakoktélok" a magzati bélrendszerre is hatnak, naturálisan: ő is összef.shatja magát benned. Meconiumos, azaz magzatszurkos vízben fog úszkálni, rossz esetben órákig, amiből kortyolgathat, le is nyelheti, beszippanthatja, jó kis bronchopulmonaris infekcióval (fertőzés) kezdve az életét. Ez esetben gyakran császármetszés a dolog vége, de nyilván az ilyen magzatvíz sebbe kerülése sem túl barátságos.
Ha mindenképpen kell az a homeopátia, akkor talán a kenőcs, amivel külsőleg a gátat kenegetik repedés ellen, még belefér - de arról is megkérdeznék azért egy gyógyszerészt.
Bocsánat, ha nyers voltam, de nem veszélytelen beszedni mindenfélét és nem véletlenül szabályozzák a hatásos dolgokat.
Esetleg meditációjól jöhet stresszoldásra, kis szenteltvízzel. :D
Meditáltam, itatták velem a málnaleveles teát, minden nap séta meg lépcső, cipeltem a 15 kilós 3 évesemet, ittam a tonikot (hogy menne a @;€”20€@&€(-ba aki kitalálta) és kb csak a helyi kajova törzs tagjai nem sámándoboztak körülöttem és mégis indítani kellett a szülést, mert a lányomnak baromi jó volt odabenn.
Ha hiszel benne, akkor igyad a málnateát meg egyebek, de az a gyerek odabenn úgyis tudja, mit kell csinálni. Ha ő csinálja a dolgát, akkor lesz kontrakció, ami meg tágítja a méhszájat, ami meg majd kitágul meg eltűnik és tádámm kisbaba.
Rendszeres gátizomtorna kell meg könnyű étkezés és nyilván mozogni amennyit tudsz. Ha nincsenek konnan az izmaid, egy szenvedés lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!