Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik a fájdalmasabb?

Melyik a fájdalmasabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A mai nap a barátnőmmel beszélgettem hogy vajon melyik a fájdalmasabb?

A vesegörcs vagy a szülés?

O azt mondta hogy a vesegörcs fájdalmasabb volt mint a szülés.

Nekem is volt vesegorcsom, viszont császárral szültem, nekem is a vesegörcs volt fájdalmasabb.

Akinek volt már része ebben is meg abban is mit mond melyik a fájdalmasabb?

nov. 6. 20:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ❣️ jöhet még, mert nagyon érdekes amiket írtok.

Ha a vesegorcsnel fájdalmasabb a szülés akkor inkább örökbefogadok😂😂😂(viccelek persze)

Én valahogy rettegek a szülestől, a császártol már nem félek tudom mi vár rám, na de a természetes szülés, a vajúdás.. Na ha csak ragondolok görcsben van a gyomrom.

nov. 7. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért ki lehet bírni. Ha ennyire retteg tőle az ember, akkor mondjuk valószínűleg jobban fog fájni, mint amennyire egyébként fájna.
nov. 7. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 2x szültem természetes úton nagyon nagyon fájt.

Vesegörcsöm is volt már hát az is rettenetes volt de szerintem a szülés rosszabb volt (legalábbis nekem)

nov. 7. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első, elhúzódó és fájdalmas szülésem után féltem, mi lesz a másodiknál. Az meg olyan volt, hogy utána csak néztem, hogy ezt így is lehet? Anyukámnak fordítva volt: az első után úgy állt fel az ágyról, hogy ha csak ennyi volt, jöhet a következő, az utolsó után pedig, hogy ha ilyen lett volna az első, nem szült volna többször. Úgyhogy elég nagy szerencsejáték az egész.

Viszont ha félsz tőle és terhes leszel, szülés előtt érdemes lenne szakemberrel beszélni vagy olyan jellegű szülésfelkészítőre elmenni, mert a félelem - állítólag - sokat ronthat, a felkészültség pedig sokat segíthet azon, hogy éled meg a szülést.

nov. 8. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!