Mikor raktad össze a kórházi táskát?
Emlékeim szerint mindnél 36 hét körül.
Vasárnap töltöm a 36 hetet, a héten szeretném, most vásárolgattam össze a dolgokat.
Nálunk is első baba, karácsonyra érkezik elvileg, 34 hetes vagyok.
Tegnap előtt vettünk meg mindent, ezeket már korábban összeírtam, én inkább feleslegesnek mondott dolgokat is vásároltam, mert ettől vagyok nyugodtabb. Ma összepakolásztam szinte 100%ra.
Én már a 36. héten elterveztem, hogy összepakolom, de mindig jött közbe valami és sokáig húztam. A szülés előtti utolsó napokban pakoltam össze így kutyafuttában, ami hiányzott azt behozta a párom.
Ami számomra felesleges volt és fel volt írva a listára az a fürdőköpeny/köntös. De ezt a wc-re tehető egyszer használatos papírt sem használtam én sose ülök rá (bár sok helyet nem foglal, azért jó ha van nálad). Amiből kellett utánpótlás az a felnőtt pelenka (nem gondoltam volna, de ez volt az egyetlen ami nekem felfogta a vérzést!). Betét is jó ha van azért tartalékban. A víz mellé vittem izotóniás italokat is, amik nagyon sokat segítettek a regenerálódásban. Jó ha van nálad egy kis kaja is, a szülés után nagyon jól fog majd esni. Szendvics, kis sütik vagy bármi más. Első nap a wc papír, evőeszköz, tisztálkodási szerek, papucs, törcsi, babának pelenka, popsikenőcs, nedves törlő, biztosan kelleni fognak. Én pl az evőeszközt otthon hagytam véletlen és a popsitörlőt is. Hálóingből vagy amit szeretnél viselni is jobb ha több van mert a vérzésnél én volt, hogy összefoltoztam egy nap kettőt is. Alsónemű is mehet több szerintem. Ha lesz gátsebed arra vigyél magaddal octanisept spray-t vagy valami nyugtató hatású szert és bimbóvédőkrémet! (Lansinoh-t tudom ajànlani). Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!