Mikor raktad össze a kórházi táskát?
Figyelt kérdés
Első babám lesz, februárban születik majd. Tudom, van még időm bőven, csak tájékozódásképp kérdezem, illetve, ha van valakinek még bármi hasznos ötlete a csomag összekészítéséhez, szívesen fogadom. :)tegnap 18:05
1/13 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy csináltam, de mindig, mikor össze raktam, rá 1-2 napra mentem szülni 😂 első gyereknél 37.heten raktam össze, másodiknál ahogy beléptem a 35.hétbe. a mi a hasznos, nem tudok hozzászólni, én Ausztriában szültem, ott csak magamnak raktam el ruhát, meg haza hozós cuccot. Minden mást, adtak a kórházban.
3/13 anonim válasza:
32. hét után már jó ha kész van. Az első két gyereknél tartottam. Most 34 hetes vagyok és nem pakoltam össze. Midenképp megcsinálom már.
5/13 anonim válasza:
30. héten
Egy ismerősömnél beindult pont akkor (egy idősek voltunk). Így voltam nyugodt. De hozzáteszem persze nekem (szerencsére) 41. héten volt rá szükségem.
6/13 anonim válasza:
Első gyerekkel a 32. héten kórházba kerültem vérzéssel.
Semmi nem volt összerakva
Másodikkal a 30. héttől folyamatosan pakolásztam de nem volt rá idő előtt szükség
7/13 anonim válasza:
Én is februárban szülök. Még nem raktam össze semmit, majd pár hét múlva elkezdem összepakolni, hogy azért a 34 hét környékére benne legyen minden életbevágó.
8/13 anonim válasza:
Az első gyereknél 35 hetesen, a másodiknál 30 hetesen muszáj volt, mert ott lebegett a fejem felett a befektetés lehetősége.
9/13 anonim válasza:
33. Héten mostam ki a dolgokat.
35 héten pakoltam be, 37 héten volt teljesen kész. 40.hetre szültem.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
tegnap 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!