Mikor kezdtétek beszerezni a kórházi csomaghoz a hozzávalókat?
38 hetesen, valamiert ez akkorra maradt :D
Nem, elkesve biztos nem vagy, nyugodtan megveheted hamarabb is, kesobb is, ahogy erzed.
Nem vagy elkésve. De azért 35 hetes korban már jó, ha össze van állítva, de amikor az NST-k kezdődnek, főleg. Hisz nem tudhatod, mikor tartanak bent (vagy ha magándokihoz jársz, irányítanak át a kórházba).
Én 35. hétben állítottam össze, pont ugyanaznap este bentfogtak a kórházban...
36hetesen vettem meg az első babás dolgot 😅
38hetesen vettem meg a kórházas cuccokat,de indulásnál pakoltam be a táskát 🤷♀️
Most tartok a 26. hétben, a jövő héten gondoltam intézni a kórházi csomagot. Sok dolog van már, mert tesómtól örököltem, szóval igazából csak ki kell egészíteni.
Mivel karácsonykor már 30. hetes leszek és megnyugtat, ha nem kell kapkodni, én elintézem az ünnepek előtt. Utána már csak a baba cuccai maradnak és így mindenre lesz időm remélhetőleg.
4es, a nasikkal én is pont ugyanígy voltam 😃😃😃
34.hetre ajánlják, hogy legyen minden bepakolva, nem tudod, mikor indul a szülés. Ha pont nem fajasokkal indul, hanem elfolyik a magzatviz, akkor 1 órán belül a kórházban a helyed, szóval nincs idő akkor pakolni.
De most még teljesen időben vagy, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!