Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit szólnak azokhoz akik nem...

Mit szólnak azokhoz akik nem kérik a kórházi újszülött fotózást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A férjem és én nem szeretnénk a kórházban újszülött fotózást, majd csak ha pár hetes lesz csinálnánk képeket ismerős fotóssal. Szerintetek nagyon kifognak nézni emiatt?

júl. 26. 12:57
1 2
 1/16 anonim válasza:
78%

Szerintem ez teljesen rendben van, a ti döntésetek.

A rokonok, barátok, ismerősök valszeg. a plafonon lesznek, de az ő bajuk.

júl. 26. 13:00
 2/16 anonim ***** válasza:
46%

Elméletileg nem, gyakorlatilag meg....

Mi is úgy voltunk, hogy nem akartunk. Van fotós rokon, őt kértük volna meg, le is volt beszélve.

Jött a fotós, jeleztem előre, hogy nem kérünk.

Kb 1 óra múlva elmentem zuhanyozni, a baba aludt a kiságyban.

Mire végeztem, jöttem ki, már az ágyon be volt rendezve a "stúdió", az a fehér lepedő lényegében, és már fotózta a gyerekem rajta az engedélyem nélkül.ű

Én kiakadtam, hogy nem kérjük, törölje ki a képeket.

Másnap jött a kinyomtatott képekkel. hogy nézzük meg, majd döntsünk.

Kérdeztem, ha nem veszem meg, mit csinálnak vele?

Akár kiállítják, reklámnak használják, jobb esetben archiválják, de meg nem semmisítik.

Így férjem inkább fogta és kifizette ezeket a képeket.

júl. 26. 13:03
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Hát marhára nem érdekelne, ki, mit gondol, nekem sem jutna eszembe az újszülött fotózás.
júl. 26. 13:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a kórházban? Ott senkit nem érdekel, hogy kérsz-e fotózát. Ha jön a fotós, elmondod, hogy köszi nem és ennyi.
júl. 26. 13:07
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

És ugyan ki néz ki? Jesszus, egy anyát ilyen érdekel? Mit csinálsz ha mindenkivel szembe kell menned a gyereked miatt később?

Ha nem kéred hát nem kéred, te gyereked.

júl. 26. 13:10
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

😂😂😂

Ha emiatt kellemetlenül érzed magad (hogy kinéznek e mert nem fotóztatsz) neked nagyon hosszú éveid lesznek

júl. 26. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Ne cikizzétek már. Nálunk is ez volt mint amit a kettes válaszoló írt. Szinte kötelező volt megvenni. Szerencsére épp akkor jöttek a szüleim látogatóba, segítettek elküldeni a búsba a fotós hölgyet (én nagyon legyengült állapotban voltam) de egyszerűen nem értette meg az a liba, hogy nem.
júl. 26. 13:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#2! Be is pereltem volna. Én mar azt se értem, milyen jogon nyúl a gyerekhez a szülő engedélye nélkül. Nagyon durva, hogy ez nincs szabályozva. Mondom ezt úgy, hogy én szeretnék egy kisebb csomagot, de ha ilyen parasztok lennének, lehet, hogy az udvaron landolna a gépe, amikor meglátom, hogy se szó, se beszéd pakolgatja a gyerekem.
júl. 26. 13:18
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Amit a kettes írt előfordult nálunk is (csak én mosdóba mentem), akkor kezdte el a képeket csinálni... csak szerencsétlenségére bennem a legyengülstég helyett az adrenalin ment fel, amellett, hogy elküldtem a bús p..csába felszólítottam, hogy törölje a képeket, mert a gyereknek én vagyok a törvényes képviselője, nem egyeztem bele abba, hogy képet készítsen vagy akárhol felhasználhassa, ha nem akar egy szép kis pert a nyakába akkor törli. Habogott valamit, de rájött, hogy nem érdemes folytatnia, törölte a képeket. Utána nem nagyon mert a szemembe sem nézni 🤷🏼‍♀️.
júl. 26. 13:19
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
2es nálunk is ez volt, mondtam hogy oké akkor mehet a feljelentés? Nos olyan gyorsan embert nem láttam elkotródni még ,mint azt a férget
júl. 26. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!