Hogy indultak a fájások, és mikor mentetek be a kórházba?
Figyelt kérdés
Nektek hogy kezdődtek a fájások, milyen mértékűek voltak, mielőtt elkezdődött a szülési fájdalom.
Most vagyok a 6. Hónapban, és nekem ez az első szülésem. Érdekelnek az anyukák élményei, tapasztalatai. Most a szülés kezdete foglalkoztat, hogyan kezdődik, mi az a fájdalom, vagy jel, amikor már érdemes menni a kórházba.
okt. 29. 23:39
11/12 anonim válasza:
5percenként jön és az elejétől kell nézni. Én mondjuk egyáltalán nem tudom, hogy mások, hogy tudják ilyen pontosan mérni, mert nekem az elején minden egyes fájdalom fokozatosan erősödött szóval nem nagyon vettem észre, hogy az épp az alap diszkomfort érzés vagy már a fájás kezdete. Utána, amikor meg már sűrűbbek voltak, annyira fájt, hogy kisebb gondom is nagyobb volt a méregetéseknél. Utoljára 7perc körül voltak, amikor még próbálkoztam méregetéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!