Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hány hétre szülte az...

Ki hány hétre szülte az ikreket? És hány grammosak lettek? Hüvelyi szülés vagy császár volt?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok most. Ketpeteju ikreket várok. Mindkét baba medencevegű fekvésben van. Még egy kérdés. Szerintetek át tudnak még fordulni vagy már esélytelen?

#iker #ikrek #Ketepeteju
okt. 27. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Pont pár napja szülte meg az erkélyszomszédom a kétpetéjű kislányait (Itthon!😱 Tehát extragyors természetes szülés volt...).

Azt hiszem, hogy a 36. hetet töltötte be akkor anyuka, ha jól emlékszem 2400g és 2120g volt a súlyuk.

okt. 27. 08:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Oh nagyon szépen köszönöm a választ. Én is természetes szülést szeretnék. Most szerdán megyek uh-ra és ha ott se lesznek átfordulva, akkor programcsászárom lesz. De én még reménykedem hogy átfordulnak. Azt olvastam 38 hétig áttudnak fordulni vagy ez hülyeség?

Szép súlyú babák lettek, ezen is aggódom ne legyenek túl picikék, mert én is pici vagyok és párom is.

okt. 27. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
37. hétre szültem. Egyik baba fejvégű volt, másik faros. Sima szülésként indították, első baba meg is született. Majd második baba keresztbefordult, köldökzsinór előreesett, így rohanás műtő. Tehát sima az egyik, császár a másik. A súlyuk egyforma volt 3100 gramm volt mindkettő gyerek, egyik 49 cm, másik 54 cm. Jah, kétpetéjű fiúk.
okt. 27. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
69%

Igaz nem en, hanem barátnőm.

2 peteju ikrek, A baba természetesen született, elég gyorsan, B baba is jönni akart, de a nyakára volt tekeredve a zsinor ami folyamatosan visszahùzta, plusz faros is lett a baba, így rohantak vele a műtőbe.

Nem akarlak elkeseriteni, de ha az egyik baba fejvegu is, nagy az esély arra hogy a B faros vagy keresztbe fordul, és igyis úgyis császár a vége. Erre készülj azért lélekben hogy bármi lehet.

okt. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!