Melyik magánklinikán fogadnak azonnal? Szülésbeindítás
Az ország bármelyik pontjára elmegyek már ha kell, de Pécs, Budapest preferált
Saját vagy ismerős általi biztos tapasztalat érdekelne. 39 hetes vagyok és itt nem hajlandóak indítani, hiába vannak fájdalmaim
A neten amiket olvasok, már korábban kellett volna szerződnöm, nem akarom végig hívni az összeset
Olvastam a másik kérdésed, meg a panaszaid. Nekem is ugyan ezek a panaszok vannak kb 1 hónapja és én még csak a 34. hétnél tartok.
A kisfiam nem kínzott így meg (csak másként :D ) de most a kislányommal, valami kabaré a terhességem.
Folyamatosan görcsöl a hasam.
Ha leülök jászani a 20 hónapos gyerekemhez, befeszül, begörcsöl a hasam, a baba meg nem tudom mit csinál, de olyan érzésem van, mintha a fejével nekifutásból a vaginámnak ugrana.
Felállni kb úgy állok fel, mint egy részeg medve.
Ha lefekszem a hátamra, beáll a forgóm, és kb négykézláb, vagy rogyasztott térdekkel tudok közlekedni pár percig, mert ha kiegyenesedem és ráhelyezem a súlypontom a lábamra/forgómra összerogyok.
Naponta kétszer cipelem le meg fel a negyedikre a 11 kilós gyerekem, mert nem mindig van kedve önállóan mászkálni és néha nekem sincs türelmem kivárni, hogy 15 percig másszuk a lépcsőket.
Ha sétálok begörcsölök, befeszül a hasam, ha leülök akkor is.
Nincs nagy hasam, összesen 6 kiló plusz van rajtam, mégis szenvedek. Már 1 hónapja. S ismétlem még csak a 34. hétben vagyok.
Kedves 11, kitartást🥰
Az én 2 évesem egy fájás közben ugrott fel a hátamra mert pacizni akart😅 azt hittem nekem annyi.
Reggel 7kor kezdődtek a fájásaim, fél11kor magzatvíz is folyt el de úgy tenyérnyi folt volt a bugyimon. 13 óra előtt értünk a kórház elé a parkolóba és álló helyzetben már 1 perces fajasaim voltak (ülő vagy fekvő helyzetben 5percesek). Így a férjem befutott és egy ágyon toltak fel😅
Fél3ra lett meg a kicsi🥰
Köszönöm mindenkinek a választ, amúgy 2 éves kérdésnél olvastam ezt a választ, hogy be is lehet sétálni és van az a pénz amiért indítanak…
Gondoltam azért telefonban látatlanban ezt így egyik klinika se mondaná ki. Végülis spórolt a kicsi nekem nem kevés pénzt.
Aki meg nem hiszi el milyen fajdalmaim voltak, őszintén remelem, hogy soha nem is tapasztalja meg!
Igen köszi olvastam több helyen is, de 2 évvel ezelőtti hozzászólásban azt is, hogy utcáról is fogadtak be kismamát aki szülni akart.
Hidd el eléggé sz@rul voltam már, hogy szabadulni akartam a fájdalomtól. De végül az élet megoldotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!