Melyik magánklinikán fogadnak azonnal? Szülésbeindítás
Az ország bármelyik pontjára elmegyek már ha kell, de Pécs, Budapest preferált
Saját vagy ismerős általi biztos tapasztalat érdekelne. 39 hetes vagyok és itt nem hajlandóak indítani, hiába vannak fájdalmaim
A neten amiket olvasok, már korábban kellett volna szerződnöm, nem akarom végig hívni az összeset
Nem gondolod, hogy van olyan klinika, ahol besétálsz, hogy én vagyok a Mancika, azonnal szedjétek ki belőlem a gyereket?!.
Ott is papírmunka, átfutási idő, időpont egyeztetés, stb...
Ha hiszed ha nem, nők milliói képesek voltak kihordani jormálidan a terhességet. Fájdalmakkal. Nem te vagy az első akinek szar.
A véleményem inkább megtartom, mert letilt a gyakori...
Pedig ha már erre vágysz, akkor rászánhatnád az időt legalább, hogy telefonon érdeklődj. Amíg kiírtad ide a két kérdést, már három telefonon túl lennél, merthogy a magánklinikák kapcsolattartói elég gyorsan utolérhetők és hiteles információt is tudnak adni, nem kell 60 melléket végig hívni.
A magánkórházakban úgy működik, hogy időpontot egyeztetsz szülésengedélyeztetésre és szerződéskötésre. A te esetedben az a kritikus, hogy MIKORRA tudnak időpontot adni. Erre pedig itt senki nem fog tudni válaszolni. Csak akkor mehetsz oda szülni, ha van szerződésed. Utcáról beesve nem fogadnak, szerintem max akkor, ha már kint van a gyerek feje, de lehet még akkor is mentőt hívnak inkább és államiba irányítanak. :D
A lényeg: hogyha hétfőre kapsz időpontot mondjuk a kettőre, akkor engedélyeztetésen már mondhatod is a dokinak, hogyha lehet, akkor te már holnap szülni akarsz. Lehet furán néznek rád, de nem hiszem hogy komolyabb ellenállásba ütköznél betöltött 39. hét után.
Már leírtuk hogy a vége ilyen.
Fáj mindenhol...ezt a pár napot a gyereked érdekében legalább bírd ki. Nem véletlen nem indul be. Ha itt lesz az ideje ki fog bújni
Nálam fel merült a Da vinciben szülés. De akkor oda kell járni terhes gondozásra. És csak nem problémás pácienseket vállalnak.
Így random beugrani szülni nincs lehetőség.
És amúgy most nem 1 millió hanem 1.850 kell számolni mert lehet császár.
És ugye előtte az nst-k, a terhesgondozás.
Ha bármi komplikáció van akkor átszállítanak a pécsi szülészeti klinikára. Ha a baba koraszülött lesz akkor is, vagy bàrmi, akármi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!