Valakinek bevállt a bábakoktél? Mennyi idő után hatott?
Betöltötted a 40. hetet? Előtte nem szabad!
Nekem hatni hatott ugyan, de nem indult be a szülés.
Viszonylag erős, de rendszertelen fájásokat csinált.
Az orvosom javasolta, mert betöltöttem a 41. hetet, és a protokoll szerint aznap be kellett feküdnöm. Nem akartam. A nagyobbak miatt se, meg egyébként sem.
Akkor újra számolta az UH-k alapján a szülés várható időpontját és még két napra haza mehettem. Aztán jött a befekvés. 41+6-ra spontán indult a kórházban. A főorvos ugyan 3 nappal előtte indítást javasolt, de én nem akartam.
Nem tudom hova sieteted?
A komplikációmentes szülés egyik bázisa, hogy magától induljon be.
Amúgy a koktél engem eléggé kiütött, az alkohol miatt szédültem meg rosszul lettem kissé. Igaz az másfél óra alatt elmúlt kb.
Ne haragudj, de ket es fel hete meg csak 34 hetes voltal es a koraszules miatt aggodtal, elvileg tudoerlelot is kaptal.
Most sem toltotted be ezek szerint meg a 37 hetet sem.
Akkor miert akarsz te babakoktelozni?
A gyerekednek meg jarna bent 3 het, hizhatna es erosodne, hogy a leheto legoptimalisabban kezdhesse meg az eletet.
Kit erdekel ilyenkor, hogy a kismamanak kenyelmetlen vagy nem kenyelmetlen...
Persze hogy az, nekem is az most is, a nagyobbakkal is az volt, mindenkinek az mar ilyenkor.
De ez a babarol szol, legyel turelemmel.
Megertenem talan, ha 40 hetes lennel, bar meg akkor is a babara kell ezt bizni. De igy???
Ez kemaradt, csak hogy a tobbiek is ertsek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..
Másik kérdést is írt ki.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Szerintem elég nagy felelőtlenség lenne a te állapotodban bármilyen amatőr beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!