Ricinusolaj kinek hogy vált be a szülés megindítására?
Úgy nézem, nem tolonganak a válaszolók, ezen a fórumon többet találsz:
Egyébként én nem innám meg. Se alkohollal, se anélkül. Egy deci ricinusolaj úgy meghajt, hogy a vécére se érsz ki, eszement rossz íze van, úgyhogy jó eséllyel a róka is kikukkant.
Én bábakoktélt ittam, amiben ugye még alkohol és lekvár is van.
Az orvosom tanácsolta, hogy elkerüljük a kötelező befekvést túlhordás miatt.
De nem sikerült.
Középerős rendszertelen fájásaim lettek, amik aztán leálltak.
A ricinus magában szerintem semmit nem csinált volna nálam...
Én túl vagyok a kiírt időponton, és nekem is az orvosom mondta, hogy próbáljam meg.
Én nem fogom, de nem azért mert félek tőle, hanem mert iszonyat rosszul viselem a hasmenést és mert nem tudom meginni a rövid italokat, ebben pedig vodka vagy pálinka is van.
Egyébként olvastam, hogy rengeteg európai rszágban bevett szokás terminusközelben, még az orvosok is ajánlják.
Ettől függetlenül mindenki eldönti maga, hogy mit vállal be szülésindítás gyanánt.
Én bábakoktélt próbáltam. Szülés nem indult, meconiumos víz sajnos lett. Nem tudom ettől, vagy sem. Most a második babát várjuk. Abban biztos vagyok, hogy soha semmilyen módon nem akarom siettetni. Majd jön, ha akar.. Remélhetőleg komplikációk nélkül! Szerintem ne kockáztasd amiatt a pár nap miatt.
Üdv
Nem hiszem hogy attól lett mekóniumos.
Én a koktélt követő 7. napon szültem meg végül (41+6-ra) a kórházban voltam megfigyelésen, de spontán indult. Az én magzatvizem rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!