Szülés megindítására nem lehet elkezdeni fejni a mellemet? Úgy hallottam attól is beindul a szülés, ha stimuláljuk a mellbimbót.
Én szoptatok a várandósság alatt is,és se a szülésznőm(szopitanácsadóm) se az orvosom nem mondta,hogy ettől beindulhat!
Szerinteminkább sexeljetek!Ha éretta babád,akkor szépen beindul majd!
Drukkolok,hogy sikerüljön a sima szülés,és ne okozzon gondot a vérnyomásod! :)
Igen, a mellbimbo stimulalasa elvileg hirtelen oxytocin termelodest okozhat, ami mehosszehuzodasokat okozhat. Elileg ezert van az is, hogy szules utan az elso idoszakban szoptatas kozben mensis gorcsok lehetnek, a babat is jo ezert egybol cicire tenni es ott tartani a leheto legtobbet az elso napokban. Nem csak a tej kezd beindulni gyorsabban, hanem a meh is hamarabb huzodik ossze.
A baratnom szuleszno, O is mondta ezt a mellbimbo ingerleses modszert, illetve tobb oldalon is olvastam, hogy terhesseg alatt (amikor meg nem kellene szulni) pont emiatt nem szabad erosebben es hosszabban ingerelni a mellbimbot.
A szoptatas abbahagyasat csak akkor kerik, ha gond van, tehat mar nyilik pl a mehszaj, de meg nem kellene. Normal esetben ha az anya szervezete es melle is hozza van mar szokva a szoptatashoz (mert ugye x honapnyi, vagy epp egy evnyi szoptatas utan mar nem annyira erzekeny ra a mellbimbo) es a terhesseggel sincs gond, akkor nem is csinalhat bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!