Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen otthoni praktikákat...

Milyen otthoni praktikákat ismertek szülésbeindítására?

Figyelt kérdés

Nyilván akkor jön amikor ő szeretne csak kiváncsi vagyok. Március 31 re vagyok kiírva de nem nagyon szeretném a Húsvétot bent tölteni. Irtam már tonicot kicsit megmozgattam magam halottam még a szexet. Nekem valami bevált?

Szeretném a Húsvétot a 2 gyerekemmel tölteni.

2018. márc. 26. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, ne legyél már ilyen primitív! Hagyd békén azt a szerencsétlen gyereket és ne zavard!!! Én a Péterfy-ben voltam nst-n, amikor bejött egy hasonló gondolkodású nő, hogy ő ricinus olajat ivott, mert szülni akar. Úgy leszúrták a szülésznők, mert tele van ostobasággal és babonákkal az internet, amivel ártasz a babádnak és magadnak is! Már ne is haragudj, de mi a jobb? Időre, normálisan szülni, vagy az, hogy 2 napig fo.sol a wc-n???
2018. márc. 26. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Amiket én próbáltam de nem használt :

Rengeteg mozgás,sex,házi munka (porszívózás ablak pucolás szőnyeg sikálás) tonik, talpmasszázs

2018. márc. 26. 10:03
 3/9 A kérdező kommentje:
A bábakoktélt nem szeretném kipróbálni.
2018. márc. 26. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csinálj semmit,úgyis akkor bújik ki mikor akar. Kitartás. Könnyű szülést.
2018. márc. 26. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bírd ki, utána együtt töltitek még az összes húsvétot ami jön majd! :) Kitartás!
2018. márc. 26. 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ő javát nézd, ne a te kényelmedet! A természetes szülésbeindulás a legjobb neki, miért kockáztatsz? Ha nincs még készen rá, miért "üldöznéd ki" tonikkal meg fizikai erőlködéssel? Az neki nem jó, mert nem ő akar elindulni hanem a testeded erőltetnéd meg annyira, hogy "ki akarja lökni"! (konyhanyelven). Ebből szokott lenni az oxigénhiány meg a nem-tágulás miatti 20 órás vajúdás!!! Mert a baba nincs még rá készen, maradna, a tested viszont feladja mert valami számára kedvezőtlent teszel. (fizikai behatás pl.) Akarsz komplikációkat? Miért??

A beindítós tippek túlhordás esetén, ORVOSI EGYETÉRTÉSSEL csinálhatók! Ne veszélyeztesd már a babádat!

2018. márc. 26. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Orgazmus, az oxiticint termel. De remélem tudod, hogy az a legjobb a babának, ha bent marad minél tovább.
2018. márc. 26. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is szombatra vagyok kiírva és még mindig semmi. Ha eddig nem szültünk,akkor már felesleges siettetni,kb úgyis bent töltjük a húsvétot,tetszik,nem tetszik. Én otthoni praktikákkal nem nagyon kísérleteznék,nyilván a nagytakarítás meg volt,lepcsozes napi szinten van,mégsem akar jönni. Én úgy gondolom jön,ha eljött az ideje. Mindenesetre bízom benne,hogy nem indítás lesz a vége. Könnyű és gyors szülést neked. ☺
2018. márc. 26. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi nem vált be. Jött amikor úgy érezte itt az idő :) 4 napot hordtam túl.
2018. márc. 26. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!