Szúnyogcsípéshez hasonlítani a szülést, ti hallottatok ilyet?
Én elhiszem, hogy van ilyen, bàr nem ez az átlag.
Csak azt nem értem, hogy sokan, akikből csakúgy kicsúszik a gyerek (meg ezeknek a férjeik) miért hiszik azt, hogy másnak is ennyi, és nézik le, röhögik ki, és tartjàk életképtelennek azt, aki tizenórákat vajúdik, és majd meg döglik közben, esetleg még hangos is?
(Én 17-17-7 órát szenvedtem, most nem tudom, mennyi lesz majd, bár ebből kiindulva nem hiszem, hogy a kicsusszanós típusú szülésre számíthatok. De van olyan ismerősöm, akit 36 óra vajúdás után vittek sürgősségi császàrra…)
21: 36 ora, bazz..mi a faszert jo ez? Nem eloszor olvasok ilyen rettenetes szamokat..
#15-os vagyok, irtam, hogy engem 2 ora vajudas utan csaszaroztak. De komolyan mondom, az elso felallas nem volt olyan rossz, mint az a 2 ora folyamatos, eroteljes fajdalom. Ha nekem ezt 12-24-36 oraig kellett volna ereznem, megprobaltam volna felkotni magam valahova.😬
Pokoli lehet. Ez ki szerint jo, az orvosok miert hagyjak ezt? Illetve kinek van meg ereje ezek utan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!