Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szúnyogcsípéshez hasonlítani...

Szúnyogcsípéshez hasonlítani a szülést, ti hallottatok ilyet?

Figyelt kérdés
Anyám 21 és 38 éves kora között 6 gyereket szült hüvelyi úton. A napokban valahogy szóba került, és mondta, hogy csak az első volt nehéz, a többi nem is fájt neki. Szúnyogcsípéshez hasonlította, a kitolás volt nehezebb azt mondta. Baromi nehéz ezt elhinni, bar persze lényegtelen is. Igazából kíváncsiságból kérdezem ti hallottatok e hasonlot.

okt. 23. 10:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy van ilyen, bàr nem ez az átlag.

Csak azt nem értem, hogy sokan, akikből csakúgy kicsúszik a gyerek (meg ezeknek a férjeik) miért hiszik azt, hogy másnak is ennyi, és nézik le, röhögik ki, és tartjàk életképtelennek azt, aki tizenórákat vajúdik, és majd meg döglik közben, esetleg még hangos is?

(Én 17-17-7 órát szenvedtem, most nem tudom, mennyi lesz majd, bár ebből kiindulva nem hiszem, hogy a kicsusszanós típusú szülésre számíthatok. De van olyan ismerősöm, akit 36 óra vajúdás után vittek sürgősségi császàrra…)

okt. 28. 19:54
 22/23 anonim ***** válasza:
56%

21: 36 ora, bazz..mi a faszert jo ez? Nem eloszor olvasok ilyen rettenetes szamokat..

#15-os vagyok, irtam, hogy engem 2 ora vajudas utan csaszaroztak. De komolyan mondom, az elso felallas nem volt olyan rossz, mint az a 2 ora folyamatos, eroteljes fajdalom. Ha nekem ezt 12-24-36 oraig kellett volna ereznem, megprobaltam volna felkotni magam valahova.😬

Pokoli lehet. Ez ki szerint jo, az orvosok miert hagyjak ezt? Illetve kinek van meg ereje ezek utan?

okt. 28. 20:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Kedves 21-es,én sosem gondoltam,hogy másnak nem lehet másmilyen.Én elhiszem,hogy valakinek pokoli.Valószínűleg ők mondják,hogy soha többet.De vagyunk páran szerencsések,akiknek valóban csak egy kis kellemetlenség.
okt. 30. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!