Milyen naptejet és szúnyogcsípés elleni sprayt/krémet használtok? Van esetleg más, amire nem gondoltam, de hasznos a 8 hónapos babának nyárra?
DM-ben saját márkás 50+ faktoros naptejet vettem. Terméktulajdonságok leírása alapján jónak tűnt és megvettem, hogy legyen itthon a kicsinek. Még ennek bővebben nem olvastam utána, ezért kérdezlek most titeket.
Természetesen levegőzni nem megyünk ki a legnagyobb melegben, hanem inkább reggel vagy késő délután. Általában heti 1-szer 11 órára megyünk gyógytornászhoz, ezáltal nem mindig tudom megúszni, hogy a legrosszabb órákban legyünk a szabadban is.
Én vettem anno szipi-szuper drága naptejet, de annyit vagyunk kinn, hogy így is lebarnult és kenni is nehéz volt.
Most már én is a DM naptejét vettem meg.
Csípésre jó a popsi krém (sudocrem, neutragormon baby, bephanten baby stb)
Ellrettenteni illó olajjal szoktam, ruhájára kenem (jó a rozmaring oregánó, levendula, citronella, geránium)
1 éves kor alatt fizikai fényvédőt ajánlanak a szakértők a babáknak (ezt a dm-eset nem ismerem, de kémiainak tűnik). Mi a Bioderma Photodermjét használtuk, nem fogta be a ruhát. A fizikai fényvédők nehezebben kenhetők, nem szívódnak be teljesen, sajnos ez mindegyikre igaz, amúgy ez a Bioderma teljesen tűrhető. A lányom egyedül ott égett le egyszer, ahol nem kentem be a combját rendesen, amúgy még csak meg se pirult, én nagyon ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!