Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg ekkora probléma hogy...

Tényleg ekkora probléma hogy nem szeretnék gyereket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy érzem nem vagyok alkalmas arra, hogy tisztességesen felneveljek egy gyermeket. Néha a a saját szükségleteimet nehéz megoldanom és odafigyelnem rá, ebből kifolyólag azt gondolom nekem nem való egy gyermek felelőssége. Ennek ellenére az ismerőseim próbálnak győzködni, hogy csak megfelelő párt kéne találnom és vele biztosan menni fog és majd belejövök, "ez csak kezdetleges félelem, ami normális".

Szerintetek is akkora gond ha valaki nem vállal gyereket? Nem értem miért kell elítélően viselkedni azokkal szemben akik nem szülnek.

szept. 30. 16:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a pasik többsége nem akar gyereket, csak a nők és a szülők nyomására vállalnak. Aztán utána megy a csodálkozás, hogy miért van annyi egyedülálló anya, meg olyan, ahol az anya csinál mindent otthon. Egy férfi szempontjából nem sok előnye van egy gyereknek. Persze tudjàk vele döngetni a mellüket, hogy ők mekkora férfiak, hogy szaporodtak. De kevés olyan apa van, aki tényleg vágyott is a gyerekre és kiveszi a részét a kevésbé habos-babos dolgokból is.
okt. 3. 07:43
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége valahogy életfeladatának érzi, hogy a másikat "jó tanácsokkal lássa el"/megtérítse.

Nem akarsz gyereket? De hát az élet csodája!

Gyereket akarsz? Nem tudod, mibe vágsz bele!

Határozottan tudod, hogy akarsz vagy nem akarsz? Azért ne ilyen kategórikusan, gondold át a döntést alaposan.

Kétségeid vannak, hogy akarsz vagy nem akarsz? Mit agyalsz ezen ennyit!

A hiba az ismerőseidben van, és ha a kovászos uborka eltevése lesz a téma, akkor is jobban fogják tudni, hogy te hogyan szereted.

okt. 4. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!