Miért probléma az, hogyha valaki másik nemű gyereket is szeretne?
Például van kettő lánya és harmadiknak szeretne egy kisfiút, akkor már meg van bélyegezve, hogyha harmadikra fia születne, akkor a másik kettőt nem szeretné.
Vagy hogyha valaki azért nem vállal többedik gyereket, mert mondjuk van három fia, és nem biztos, hogy lány lenne, akkor is meg van bélyegezve.
Ez miért baj?
Mert álszentek.
A nővéreméknek is van három fia, és igen, ők se vállalnak negyediket, mert nem biztos, hogy lány lenne.
Mert a gyereket önmagáért szereted, a személyiségéért, nem a neméért. Persze, hordoz néhány sajátosságot mindkét nem, de ha a már meglévő gyerekeimre gondolok, nem azt szeretem bennük, hogy fiúk vagy lányok. Őket szeretem, amilyenek.
Most várjuk a harmadikat, tökmindegy, hogy mi lesz, pont ezért.
Nem az a baj ha szeretnének illetve vágynak ellenkező neműre is.
Hanem ha nem tudja elfogadni és szeretni gyermekét mert nem az a nemű lett.
3 lányom van.
Az elsőnél kijelentettem : tuti fiú lesz. Én magam is eléggé fiús lány voltam, nem tudnék mit kezdeni egy lánnyal. 31.héten derült ki, hogy lány. 😂
A másodiknál kijelentettem : tuti lány lesz. 36.héten derült ki, hogy lány. 😂
Harmadiknál mondtam férjemnek, örülnék ha fiú lenne, de csóri megszívná 2 nővérrel, így tuti csak lány lesz.. 24.héten derült ki, hogy lány. 😂
Mindhármat imádom és nem cserélném el.
Olyankor szoktam kicsit érezni, hogy jó volna ha lenne egy fiú is mikor a 3 boszi úgy néz az apjukra mint az istenre. A lányok apásak. 🤷♀️
De 4. biztosan nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!